User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İphone 5 'in artıları eksileri?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphone4-4s- samsungs3 ve ıphone 5'i kullanmış biri olarak ben s3 derim.Tabi ki alışkanlık meselesi.İphone 4s'in en sevdiğim yanı tok bir telefon olması yani ağır demiyimde içi dolu diyeyim.Ama ıphone 5 içi boş gibi bir hissi var Zaten pek uğraşmam.Öyle şekil olsun diye aldım.Bi mekanda masanın üstünde dursun hesabı şekil için.instagram face twitter whatsapp 2 oyun yetiyor bana.

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefon olarak samsung galaxy s2 kullanıyorum. dibine kadar kullanabilmek istediğim için, bataryasını sökebilmek istediğim için aldım şaka bir yana dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olduğu için gerek rom gerekse destek olarak daha fazlasına erişebileceğim için tercih ettim. tipi biraz daha düzgün olsaydı s3 alırdım. seçiminiz neyi nasıl kullanacağınıza bağlı. daha fazla özgürlük, daha fazla şey yapmak istiyorsanız s3 yada selefi bir telefon alın. ama dibine kadar kullanmam, karizması da olsun, estetiğe önem veriyorum diyorsanız iphone. iphone ama bence 5 değil, 4s. 5 çok dandik görünüyor. malzeme kalitesi de 4s kadar iyi değil. uzun süredir apple kullanırım. ilk olarak ipodla başladı, sonra macbook falan derken bayağı bir zaman oldu. kullandığım cihazlarda hep o apple'ın kalitesini estetiğini hissettim. ama iphone 5'te yok bu ne yazıkki. 4s estetik ve tasarım olarak çok daha iyi bir telefondu, donanımsal olarak çoğu telefona göre geri kalsa da yazılımıyla bu farkı ortadan kaldırıyordu. iphone 5 de aynı şekilde yazılımla farkını ortaya koyuyor sadece. yoksa o apple hissi, kalite, estetik, tasarım hiç biri yok.

edit: bir de şöyle ve çok faydalı bir husus varki, galaxy s2 ve s3 kadar sağlam telefonlar görmedim. kaç kere kaldırıp yere attım telefonu mermere betona (çoğu zaman kayıp düştü ama tutayım derken tekme tokat attığım için yanlışlıkla, yere fırlatmış kadar oldu) çizik bile olmadı telefonda. s3'ü de duvara bile bile atıp bişey olmadığını kanıtlayan arkadaşım da var mümkün değil herhangi bir iphonela bunu yapamazsınız. yani çok itina ile telefon kullanamıyorsanız iphone 5 almayı aklınızdan bile geçirmeyin. 4s neyse ama 5 almayın sakın.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tek problem şarj, o da bi şekilde idare ediliyor. Bunun dışında hakikaten kaliteli bir cihaz.
    Custom Electronic Projects

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk olarak bir akıllı telefondan beklentin nedir. ne için kullanacaksın ve özellikleri isteklerini karşılıyor mu. bunları düşünüp ona göre seçim yapmak lazım. ben günde yaklaşık 8 saat pc karşısında çalışan hemen hemen bütün işlerimi mail ile yönetiyorum. benim için telefon mutlaka mail trafiğini yönetebilmeli ve sabahtan akşama kadar şarj sıkıntısı yaratmamalı. her an her şeyi her pc ye aktarabilmeli ve pc den telefonuma yedek alabilmeliyim. tablet taşıma lüksüm ve imkanım olmadığı için ekranı nekadar büyükse okadar iyidir. bu sebeple note 2 kullanıyorum. şu an hafıza kartı olmadan yaklaşık 12 gb data var en ufak bir kasılma donma yaşamıyorum. iphone 5 almayı çok istemiştim ama benim için gereksiz bir sms makinası olacaktı sadece. iphone note ayarında bir cihaz yapar ve gereksiz saçma kısıtlamaları kaldırırsa ilk alacaklardan birisi ben olurum herhalde. iphone 5 ile note 2 yi aynı kefeye koyup kıyaslamak zaten doğru olmaz.

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s 5 den daha şık ve kullanışlı 5 e göre 4s i tavsiye ederim

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 2g de kullandam samsung s3 de apple kullanmak ayrıcalıktır diyorum..
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada tavsiyelerinize uyup iphone 5 aldım piyasada çok yan ithalat vardı bende kendi çalıştığım yerden yani vatan bilgisayardan brightstar garantili aldım.
    o değilde yemişim androidi yemişim s3'ü

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy note, galaxy s3 ve şu anda da iphone 5 kullanıyorum, iphone 5 i inanılmaz uyguna bulduğum için aldım aslında ama çook iyi yapmışım, samsung note da yok 3g i kapat yok wifiyi kapat güç tasarrufunu aç ekranı kısarsan daha uzun gider v.s. ile fantezi yapar olmuştuk net olarak söylüyorum 2g den bu yana 4s hariç tüm iphonelara sahip oldum , iphone 5 şu ana kadarki en çok şarjı giden iphone, galaxy note dan sonra bana allah dedirtti cihaz, ayrıca özellikle web hızı inanılmaz ,kamerayla ilgilide hiçbir samsung şu an için rakibi değil, pek çok incelemede bunu görebilirsiniz, ama kimse s3 yada note a kötü cihaz diyemez, sonuçta onlarda donanım bakımından güçlü cihazlar..ama ben şu anda iphone5 diyorum.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galaxy note, galaxy s3 ve şu anda da iphone 5 kullanıyorum, iphone 5 i inanılmaz uyguna bulduğum için aldım aslında ama çook iyi yapmışım, samsung note da yok 3g i kapat yok wifiyi kapat güç tasarrufunu aç ekranı kısarsan daha uzun gider v.s. ile fantezi yapar olmuştuk net olarak söylüyorum 2g den bu yana 4s hariç tüm iphonelara sahip oldum , iphone 5 şu ana kadarki en çok şarjı giden iphone, galaxy note dan sonra bana allah dedirtti cihaz, ayrıca özellikle web hızı inanılmaz ,kamerayla ilgilide hiçbir samsung şu an için rakibi değil, pek çok incelemede bunu görebilirsiniz, ama kimse s3 yada note a kötü cihaz diyemez, sonuçta onlarda donanım bakımından güçlü cihazlar..ama ben şu anda iphone5 diyorum.
    Note2 ile ilgili bir tecrübeniz var mı?

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öbür konuya yazmıştım, buraya da yapıştırıyım;

İlk defa iphone kullanıyorum. Çok cihaz kullandım ama iphone kullanınca anladım, daha önce ben akıllı cihaz kullanmamışım.

Note ve iphone arasında tercihimi 5ten yana kullandım. Hayatımda gördüğüm parasını bu kadar hakeden nadir elektronik ürünlerdendir.

Neden iphone;

- istikrar abidesi olmuş bu telefon. Kutusunu açtığım andan itibaren, hala sıfır hatayla yola devam ediyor. Arkadaşların samsung cihazlarını alıp 15 dk karıştırıyorum. 15 dakika içinde bile ufak ufak kasılmalar hissediyorsun, tam adını koyamıyorsun ama bişeylerin eksikliği farkediliyor ve iyiki iphone almışım diyorsun. Çünkü apple sana hatasızlığı sürekli halde sunduğu için, kalite çıtan yükseliyor ve hata töleransını düşürüyor insanın.

- samsungun malzeme kalitesi sıradan yapılmış bir elektronik ürün gibi. Yani eline aldığında sana iphone un üretim sürecindeki özeni yansıtmıyor. Belki 5 s3ten ve note2 den daha narin ve malzeme mukavemeti darbelere karşı daha düşük ama mühendislik kendini hemen belli ediyor. Kutusu da dahil kulaklığından şarj aletine bütün ekipmanları çok özenle hazırlanmış. En azından kendim için söylüyüm, kulaklığı kullanmaya kıyamıyorum.

- samsung piyasada yeni yeni kendi yerini domine ederken ve hayran kitlesi oluştururken, apple bu işi çok daha önceden başardığı için samsunga göre daha fazla güven veriyor.

- samsungun yıllık ortalama piyasaya sürdüğü telefon sayısı appledan yaklaşık 3 kat dha fazla olduğunu düşünürsek, iphone un satarken maddi olarak değer kaybetme eğrisi çok daha uzun süre sonunda aşağılara düşüyor. Samsung kullanıcısına 1 yıl sonunda yaklaşık % 50~60 zarar ettiriyor.

- androidi sana birkaç tane cihaz sunarken, apple sana başka hiçbir markanın kullanmadığı, neredeyse sıfır hata olan bir işletim sistemi sunuyor.

- iphone çok daha ergonomik. Samsung boyutlarından mıdır nedir bilmem iphone kadar ele oturmuyor. Iphone da ekranın tamamına hakim olabiliyorsun.

Sonuç olarak iphone yerine samsung satın alsaydım, gördüğüm her iphoneda içim gidecekti ve hata yaptım diyecektim ama şu an hiçbir cihaz dikkatimi çekmiyor. Bunca zaman nasıl denememişim apple ı kendime kızıyorum.

Tek sıkıntım sarj. Cebinde sarj aletiyle gezenlerden pek hazetmezdim, şimdi aynı duruma ben düştüm.
    katılıyorum.

+ herkes ekranı küçük diyor ama konu olan aletin telefon olduğunu unutuyorlar,ihtiyac büyük ekran ise tabletler mevcut ki ben de gittim iPad aldım.
    4 ten 5e geçtim ve herşeyi ile çok memnunum, hiç başka bir telefonda aklım kalmadı gerçekten.
    satış sonrası servis,Apple Store daki ilgi alaka da gerçekten çok üst düzeyde.
    piksel hatası var dedim ve adam direk çekmeceden yenisini çıkardı verdi.

diğer yandan android de ki özgürlük yok klişesi var birde,
    her kullanıcı telefona beyin ameliyatı yapmıyor ki. kullanıcı için ihtiyaçlara cevap verme ve kullanım kolaylığı önemli ki iPhone da bu da mevcut.
    Bluetooth ile müzik göndermek foto almak özgürlük ise varsın bende olmasın..
    bir dünya apps var, iş görüyor.

sonuçta tercihlere kişisel beklentiler etki ediyor, herkes aklına yatan ve bütçesine uyanı tercih eder. herkes görüşünü belirtiyor ve bir markayı pohpohlamak diğer markayı karalamak kimseye de birşey kazandırmaz.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben telefon alırken ıphone 5 garantili türkiye satışı daha yoktu. gittim s3 aldım. 2 ay sonra satışı başladı.s3 ten aldığımda çok memnundum herşeyiyle çok etkileyiciydi .d ama zaman geçtikte ıphone 5 isteği uyandı arkadaşımda aldı şuan pişmanmıyım galiba biraz pişmanım biraz daha kullaıyım 5 e geçerim hatta yeni 3-4 aylık olduğu için 5s i bekleyip çıktığı gibi almayı duşünüyorum. ı phone böyle birşeymiş
    masalla masalla

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone s modellerini hep diğerinden hızlı yapmıştır. Yani s modeline farklı bir özellik koymazlar 5 in aynısı olur ,hız özelliğini arttırıp birde belki kamerasını değiştirirler.O yüzden 5 s i beklemeye değmez. Çünkü zaten 5 oldukça hızlı . Ne kadar yüklesende 5 i kastıracak bir uygulama bulmak zor . O yüzden 5 alın gitsin , güzel alet , kaliteli ,hafif ,hızlı ,en önemlisi tek elle kullanılabilecek kadar güzel bir boyuta sahip. 4s i olanın 5 alması çok gerekli değil ama sıfırdan iphone dünyasına geçecek olan için 5 çok güzel bir seçenek
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizhane fikrimi sunmak isterim bende, arkadaşlarımda iphone 5 var bende s3. ben hala s3 u kendi çıkarlarıma göre üstün buluyorum.ilk nesil iphone dan 5'e kadar olan hepsine, ipad, ipad2 ve ipod serileriyle mac e sahip oldum ve inanılmaz cihazlardi lafım yok lakin s3un rakibi 5 değil 4s tir.5 in rakibi geliyor s4 olarak. Ben imkanı yok samsung almam diyordum gayet mutluyum cihazla.ozetle iphone 5 kaliteli bir cihaz ama eski nesilleri kadar değil

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Note2 ile ilgili bir tecrübeniz var mı?

evet yakın çevremde 3 arkadaşım note2 tercih etti, ilk kurulumlarına bazı tools larına kadar ben kurdum, note 2 , 2gb ramin hakkını veren bir cihaz. fakat ekran ve kamera beklentimi (note1 kullanmanın ardından) karşılayamadım, pildeki mAH artışının etkisi olmuş tabi muhakkak, ama note 1 mi note 2 mi diye kullanıcılar takılılıp kalabilirler, zira gerçekten çok büyük etken yok arada( ram isteyen uygulamalar haricinde) kaldıki note1 ekran çözünürlüğü note2 ve s3 ten daha yüksek, note2 ve s3 tam 16:9 formatına döndüğü için gözümüze daha yüksek çözünürlük gibi görünüyor sadece..kameralar note1 ve note 2 aynı, hatta note1 in ön kamerası s3 ve note2 den daha üstün , konu iphone 5 olduğu için ondan da bahsedersek, ön kameralarında bile çok ama çok bariz bir fark var özellikle akıcılık bakımından.
    android evet çok işlevsel, usb kablosunu tak içine herhangibir pc de istediğini at, dlna desteğinden istediğin smart tv yle wireless üzerinden tüm görüntüleri paylaş , hafıza kartı v.s. bir sürü işlevselliği mevcut, ama iphone 5 unutmayalmki bir apple ürünü, bu gün halen g4 macler ilk kurulduğu haliyle çoğu grafikerin karşısında ise bu sorunsuzluk abideliğidir, aynı şey iphonelarda da mevcut, sorunsuzluk ve istikrar.
    iphone 5 in yok rami şu kadarmış, s3 yada note 2 de quadcore işlemci varmış durumlarına kanmayın, neden derseniz, şu anda android tabanında quadcore support bir uygulama yok, yani sizin en yüksek oyununuz çift çekirdek kullanıyor. iphone ise kendi işlemcisine kendi kodlarını kullanıyor arada ciddi mantalite farkı var, adamlar kendi işlemcilerini gereksiz kodlarla yada servislerle yormuyor bu çok önemli ,ram yine aynı şekilde, samsung eğer kendi bu yüksek donanımlarına kendi bir işletim sistemi oluştursaydı emin olun normal pcler kadar yüksek süratlere çıkardı, ama iphone herşeyi kendi donanımına göre tasarlıyor en basitindenmesela kimse dikkat etmez, hiç gps yada wifinin aktif olma sürelerine dikkat ettinizmi cihazlarınızda ? yani wireless yada gps bağlantı noktalarını kapatıp açtığınızda tekrar aktif olup ,connect olma sürelerinde bile iphone çok hızlıdır , zira kendi donanımını kendi işletim sistemi yönetiyor, neyse çok konuştum ben sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlarım.

Oguz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s kamerasiyla flasi bitisikti fotograf cekerken parlamalar olabiliyodu 5te kamerayla flasi ayirarak O sorunu cozmusler

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuraya çamaşır makinası markaları hakkında yorum yapmasanız iyi olucak başlık zaten belli kıyaslama falanda yok.5s ne zaman gelirki az dahamı beklesem bekle bekle 7 ye kadar gider heralde bu iş