User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: General Mobile Discovery Elite (Yeni Model)

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk Mühendisleri tarafından geliştirildi diye biliyorum discovery var değiştircem elite 'i veya iphone 4s düşünüyorum umarım bunda bildirim ışığı vardır
    Gionee Mobile Global

Bak Türk mühendisleri

Firma Türk evet ama bildiğim kadarıyla hep bu şekilde hazıra konuyor modellerinde.

Zaten bu telefonun piyasaya çıkışı tam bir fiyasko olmuştu. Şirket yöneticileri çıkış tarihinden öncesi için piyasada olacak dedi 1000 lira seviyesi olacak vs. dedi ama olmadı.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gmd 1 kullanıyorum korkunç memnunum ) 800/900 liralara düştüğünde alabilirim

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cep telefonu teknik servisliği yapıyorum göürnüş olrak cezbediyor ama ana kartı beş para etmez ben bunlar kadar arıza veren telefon görmedim en büyük sorunuda şarj soketi çok çabuk deforme oluyor alıcaklar dikkatli kullansın garantide karşılamıyor malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende alıcaktım vazgeçip ı phone aldım ..
    KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cep telefonu teknik servisliği yapıyorum göürnüş olrak cezbediyor ama ana kartı beş para etmez ben bunlar kadar arıza veren telefon görmedim en büyük sorunuda şarj soketi çok çabuk deforme oluyor alıcaklar dikkatli kullansın garantide karşılamıyor malesef
    Hocam sizin o dediğiniz sorunlu olan model discovery, bu ise yeni çıkan gm nin amiral gemimiz dediği discovery "elite" modeli. Güzel telefonda çok pahalı çıktı ve 800 ac işlemci olacaktı 800 oldu ayrıca 3 gb ram + 1 gb ekran kartı için ram olacaktı 3 gb ram geldi sadece. Fiyatta denildiği gibi olmadı sırf bu yüzden yüzlerce adam vazgeçti. Zaten başka telefon getirip markasını basıp satıyor, teknik servisi berbat, verdikleri sözde de durmadıkları için "gm" nin imajı yerlerde gezmeye başladı.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    800-900 olmadığı sürece insanların yanaşacağını sanmıyorum.
    Aynı fiyatlara g2 ile nexus 5 varken, kağıt üstünde üstün bile gözükse elite tercih etmezdim şahsen.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Satın alan ya da kullanan var mı aramızda? Bu fiyatı eder mi sizce?

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun sar degeri nedir?
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun sar degeri nedir?
    2500mAh batarya varmış..

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun sar degeri nedir?
    0.22 W/kg. gibi olması lazım, düşük yani.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.22 W/kg. gibi olması lazım, düşük yani.
    Bu veri gercek ise cok iyi

Artık yasantımızda sureklı olarak manyetık alanlara maruz kalıyoruz. Sız cıhazı sureklı kafanıza yapıstırmasanız da etrafınızdakı dıger kullanıcılar , wifi alanları , bluetooth sistemlerı vs vs ciddi etki altındayız
    Bunun bir zararı var mı yok mu , bugunden bırkac nesıl sonra ancak anlasılacak , umarım zarar gormeyız

Bu sebeple sar degerıgıbı bence onemlı verılere de dıkkat etmek lazım..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GM kullanıyorum, 2 tel kullanmak ızdırap geldiği için s4'ü babama verip ondan almıştım teli. Kamerası vasat,pili ikisininde zayıftı ama gm biraz daha çabuk bitiyor. Menü görselleri zayıf fakat onun için markette vs alternatif çok. telefonu almamızda ki ilk neden fiyatıydı 650TL'ye 16 gb almıştık şimdi de 750 TL civarı olması lazım, elite 1000 TL +/- 100 olursa gene çok satar fakat 1200 TL'ye zor, ben tercih etmem açıkçası.

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama benimde bu discoverylerden almaya niyetim var sitedeki konuyu da okudum herkes memnun görünüyor şu anda 16 gb olan modeli alınılacak yere göre 700 den 750 tl arası değişiyor fiyatlar bu telefona gerçekten değer mi bu para etrafımda da kullanan çok herkes çok memnun ama garip birşeydir ki içimden bir ses başka telefon bak diyor 750 tl ye kadar önerebileceğiniz başka bir telefon var mı sıfır yada bu telefon beni en azından 1 sene idare eder mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BüLenT GöReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama benimde bu discoverylerden almaya niyetim var sitedeki konuyu da okudum herkes memnun görünüyor şu anda 16 gb olan modeli alınılacak yere göre 700 den 750 tl arası değişiyor fiyatlar bu telefona gerçekten değer mi bu para etrafımda da kullanan çok herkes çok memnun ama garip birşeydir ki içimden bir ses başka telefon bak diyor 750 tl ye kadar önerebileceğiniz başka bir telefon var mı sıfır yada bu telefon beni en azından 1 sene idare eder mi?
    550-600 den yukarısı bence verilmez.

410 liraya 4gb lığını 0 almıştık. Talep olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum ama fiyatları çok tavan yaptı.

Eğer alırım dersen, 2.el bakmanı tavsiye ederim 400-450 arasına temiz cihaz bulabilirsin.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BüLenT GöReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi 2014 ikinci yarısında TR'ye giriyor. Zopo geldi ama gümrükle ilgili sıkıntıları oluştu alınan ön siparişleri gönderemedi bile firma.

Eğer Zopo gümrük sıkıntısını hallederse zp700 gm discovery den iyi bir cihaz. Tek eksisi gorilla glass olmaması bana göre. Hd ekran güçlü bir işlemci yoksa cihaza artıdan ziyade eksi performans olarak dönüyor. Zp 700 mt6582 işlemci kullanıyor ve grafik kartı gmd'ye göre daha iyi (gmd mt6589 işlemci kullanıyor)

Bana kalırsa Xiaomi'nin Türkiye'ye girmesini beklemelisin acelen yoksa. Ben öyle yapacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi 2014 ikinci yarısında TR'ye giriyor. Zopo geldi ama gümrükle ilgili sıkıntıları oluştu alınan ön siparişleri gönderemedi bile firma.

Eğer Zopo gümrük sıkıntısını hallederse zp700 gm discovery den iyi bir cihaz. Tek eksisi gorilla glass olmaması bana göre. Hd ekran güçlü bir işlemci yoksa cihaza artıdan ziyade eksi performans olarak dönüyor. Zp 700 mt6582 işlemci kullanıyor ve grafik kartı gmd'ye göre daha iyi (gmd mt6589 işlemci kullanıyor)

Bana kalırsa Xiaomi'nin Türkiye'ye girmesini beklemelisin acelen yoksa. Ben öyle yapacağım.
    Sen güzelce araştırmış gibisin, belli

Zopo nun üst modelleri için ne düşünüyorsun ?

S3 ün ekranı çatlayınca model atlama zamanı geldi, lg g2 ile başa çıkabilecek model var mı bu zopo veya xiaomi de ?
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen güzelce araştırmış gibisin, belli

Zopo nun üst modelleri için ne düşünüyorsun ?

S3 ün ekranı çatlayınca model atlama zamanı geldi, lg g2 ile başa çıkabilecek model var mı bu zopo veya xiaomi de ?
    Kardeşim sanırım adaşız bana da Dodo der arkadaşlar.

Zopo'nun üst modellerinde mt6592 octa core yani 8 çekirdekli işlemci var. İşlemci iyi ama mediatek android 4.4 kitkat sürümüne geçmediği ve jelybean optimizasyonu iyi yapılmadığı için octa core işlemciler için henüz erken diyorlar.

Senin yerinde olsam nexus 5 alırdım 1000 tl civarına ithalatçı garantilileri bulunuyor. Hem saf android gereksiz uygulamalar yok hemde google kendi cihazı ilk güncellemeler bu cihazlara geliyor. Snapdragon 800 işlemcisi ile piyasada o fiyata olan tüm rakiplerini eziyor performans ile de.

Fakar çinde Oneplus firmasının One modelinin ortalığı kasıp kavurmasından sonra Xiaomi mi3 modelinde indirime gidip 270 dolara satışa sundu türkiyeye 800-900 arasında gelirse tam bir fiyat performans canavarı olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    OnePlus denen cihaza baktım da çok şık duruyor ya, Oppo firmasının ucuz yan kuruluşu gibi birşey imiş.

Xiaomi mi3 hoş bi cihaz gibi, onun gelmesini bekleyeyim. One Plus için de 1 seneye gelecek diye birşey okudum.

General Mobile, bu cihazı 1300 liraya piyasaya sokarak çok büyük hata etti.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OnePlus denen cihaza baktım da çok şık duruyor ya, Oppo firmasının ucuz yan kuruluşu gibi birşey imiş.

Xiaomi mi3 hoş bi cihaz gibi, onun gelmesini bekleyeyim. One Plus için de 1 seneye gelecek diye birşey okudum.

General Mobile, bu cihazı 1300 liraya piyasaya sokarak çok büyük hata etti.
    Oppo Çin'in en büyüklerinden OnePlus ile bağlantılı olduğu tahmin ediliyor ama kesin bir şey yok.

Eğer aciliyeti yoksa bence de bekle.

Gm yiyemeyeceği lokmayı yuttu bence. O fiyatlara nexus 5 ve g2 varken neden gm tercih edilir ki ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)