ben bunun yerıne free olan ScanBizCards kullanıorum web senkronızasyonuda var hemde ucretsız :)
Printable View
ben bunun yerıne free olan ScanBizCards kullanıorum web senkronızasyonuda var hemde ucretsız :)
Wnzip çıkmış.
Mailde gelen zip'li eklentilerin içeriğini görmemizi sağlıyormuş..
2g de 3.1.3 jb mesajlaşırken yan dönmesini nasıl engelleyebiliriz ya sinir oldum
Albüm oluşturduktan sonra aynı fotoğrafların fotoğraf arşivindede çıkmasına gıcık oluyorum.Çözümü varmıdır ?
bende merak ediyorum ve albüm olayına uyuz oluyorum bu telefonun
Şu techturkey uygulaması gibi kısayolu nasıl yaptınız? bir de zeppelin i yükledm ama o kadar çok yok 10 tane falan logo var
edit: logoları buldum
AppStore.vn - Safari'den crackli uygulama yüklemek
alın size muhteşem bişey safariden app indirmek isteyen kaçırmasın :D
Bende aynı simge installous adı altındaymış , ama hala packages i bulamadım :D , yerleşim iPhone dan farklı demek...
Bu arada dropbox kullanan varmı? , dropbox a inen resmi videoyu vss iPhone a iPad e aktarmıyormuyuz androiddeki gibi (misal resmi galeri ye kaydetmek istiyorum)
http://cdn.ifans.com/wp-content/uplo...c32988e917.png
böyle bir ekran mı var ipad inde..
all packages yazıyor işte solda 3ncü satırda?
cydia ekran görüntüsünü koyar mısın buraya
dropbox ise dediğin gibi çalışır
Arkadaslar son bir haftadir sahibinden uygulamasi kafasina gore calisir oldu ana ekrani geliyor kilitlenip kaliyor ama diger uygulamalarda sorun yok sizce neden olabilir cihaz 4s 5.0.1 jb yok ;)
bazen sacmalama yapıyor sıl tekrar yukle.buarada benım cıhaz servısten degısım olup geldi satıyorum 1 sene garantısı var duyrulur kargo gelsın ılan acıcam resım yok acsam ceza yıcem :D 3gs 16 gb:)
Silip yukledim ama nafile :)
Cihaz icin ne istiyorsun aklimizda bulunsun
telefonum 5.0.1 jailbreak li soyle bir sorun var,
telefonu kapatip actigimda telefon simgesi kayboluyor viber yada mesajlardan birini aradigimda geri geliyor.
sebebi ne olabilir ?restore yapmadan cozumu varsa tercihimdir :)