Pocket legends oynayan var mı konuşuldu mu bilmiyorum ama knight online,wow tarzı oyunları sevenler iphoneda mutlaka baksın bu oyuna 2-3 haftadır günde 3 şarj bitirir oldum bu oyun yüzünden :D
Printable View
Pocket legends oynayan var mı konuşuldu mu bilmiyorum ama knight online,wow tarzı oyunları sevenler iphoneda mutlaka baksın bu oyuna 2-3 haftadır günde 3 şarj bitirir oldum bu oyun yüzünden :D
Forumda verilen youtube ve turevi linklerde BORKED hatasi aliyorum, acamiyorum . Herhangibir programmi yuklemem gerekiyor sorun nedir ?
Beyler 3g 3.1.3te
çalışacak ilkelde olsa navi programi varmi :D
Günün Programı..
Sketch+
Price: FREE (1.99 dan düştü, muhtemelen kısa süreliğine)
Sketch+ for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Fotoğraflarınızı kara kalem çalışması haline getiren, farklı karakalem çalışmaları uygulayabileceğiniz pratik ve başarılı bir program. AppStore da ücretliler de dahil bir çoğunu denedim, gerçekçilik anlamında çok başarılı buldum bu programı.
Free iken yüklemenizi tavsiye ederim. Daha sonra silseniz bile ücretliye geçtikten sonra FREE olarak purchased bölümünde sizi bekleyecektir.
Cihaz jb'li ise "/System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist dosyasını ifile yada ifunbox ile açıp en alt satırdaki 3.1.3 sayısını (sizin kullandığınız ios sürümü) 4.2.1 olarak değiştirip reboot yaparak yeniden deneyebilirsiniz.
Not: tecrübeniz yoksa kurcalamayın.
Mesela forumumzda video bolumunde konular oluyor ***** flash yok linksiz izleyemiyoruz BORKED yaziyor bizde konuyagelerek 'alintiya' tikliyoruz ve
[YOUTUBE hdd3hEvHKIA [/YOUTUBE]
Gorulen linkte
hdd3hEvHKIA(copy) yapip
Youtube geliyoruz ve search kismina yaziyoruz:) kendim bulmustum bayadir uyguladigim yontem belki daha once bulaniniz yada nette yazan tuyo lardandir
Cok ugrasmalaik yahu :)
iPhone ve iPhone 4 cihazınızın hızını belirlemek için Aygıt Hız Testi. Bu uygulama sizin cihazınızda saniyede çeşitli operasyonlarda nasıl bir performans sergilediğini *size *(yeşil) iyi, (sarı)orta ya da (kırmızı) kötü *olarak anlatır. Ve de cihazınızı hızlandırmak için neler yapabileceğinizi söyleyecektir
Uygulama Adı: Device Speed Test
İndirme Adresi: Cydia
Sadece jaibreak olan cihazlar içindir.
merak ettim yapıyorum şimdi:D
ben yaptım hacı güzel bi uygulama dene.
benim cihazı sömüren maillermiş onada yapacak bişeyim yok.
bigboss reposunda var sadece o da hata veriyor şimdi
walla 10 dk. önce indirdim :D