5.1e terfiler olunca JB'ciler azaldı bu etkiledi sanırım ?
Printable View
5.1e terfiler olunca JB'ciler azaldı bu etkiledi sanırım ?
Bende jb varda cok ugrasamiyorumki burda isime yarayan program denk gelirse yukluyorum:) flightradar24 va jb icin belki hosunuza gide bilmeyenler vardir ucuklarin hizini vs gosteriyor
Bite SMS'i apple store'a da yapsalar, kac paraysa alicam abi ne guzel programdi o :o
JB ile Cydia harici yukleme imkanimiz yok degil mi?
şu an itibariyle 2.5 gün olu ak nerdeyse , ve pil %16...Bu gidişle 3 gün gidecek gibi görünüyo. geceleri radyo dinliyorum , nete gidiyorum , video izliyoum , ne olduysa iman gücüyle enteresan bi şekle girdi pil.Piter bitmez tekrar pc den şarj edicem....Ayarlar bozulmasın diye yeni app bile indirmiyorum :D
sanırım yeni sürüm gelmiş telefonu bilgisayara bagladım 5.1 gelmiş sanırım 5.1 ne özellik geldi ?
hız arttı
pil tüketimi düştü
kilit ekranına kamera simgesi geldi
vs ufak tefek değişiklikler
sim free değil mi telefonun ios 5 yüklü mü ?
drag racing'i bırakmıştım şimdi yine başladım 1 haftadan beri wr kasıyorum ferrari 599 novitec rosso 12.363 koştum en iyi wr 12.357 :D kafayı yicem şanzuman ayarı yapmaktan :D
varmı kullanan ayar yapan :D
5.1 yükledikten sonra telefonumu kapatıp yeniden açtığım zaman 5 dakika aralıklarla 3-4 kez kendi kendine restart atıyo.Benden başka böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
.................