az önce tel üzerinden güncelledim şimdilik telefonun hızında fark edilir bir iyileşme olduğunu söyleyebilrim
Printable View
az önce tel üzerinden güncelledim şimdilik telefonun hızında fark edilir bir iyileşme olduğunu söyleyebilrim
Kullanım:1 Saat 43 dk
Beklemede: 3 saat 19 dk
Şarj Durumu: %87
Daha nolsun :)
Arkadaşlar bende yüklesem kapanma olasılığı var mı acaba ? yardımcı olurmusunuz
Biraz önce tamamlandı telefondan yükledim 10 dk da bitti. Kilit ekranına kamera geldi hızıda arttı gibi geldi banada psikolojikte olabilir bilemiyorum.:D
şu itools ne gerekli bi programdır yahu :D
Telefondan güncelleme yapamıyorum yahu denetlenemedi diyor :)
Bu konuda bir bilgi eksiğim var sanırım.. 3G yi kapama özelliği geldi diyoruz ya. Niye kapatıyoruz 3G yi ? (Şarj uzun gitsin diye sanırım) Peki 3G yi internet bağlantısında vs kullanmıyor mu ? Kapattığımız zaman yavaşlamıyor mu bağlantı hızımız?
3g wifi den bile çok yiyo şarjı 3g açık ve kapalı arasında aşırı fark oluyo bende 3gs var 3G açıkken konuşma internet filan her akşam takıyorum şarja 3 g kapatırsan ertesi günüde görüyo öyle söyleyim. nete giriceğin zaman açıyosun böylece şarjın daha uzun gidiyo.
5.1 versiyon çıktı
5.0.1 versiyonda jailbreak olan arkadaşlar dikkat etsin
altaki uygumala iphone 4'de 5.0.1 jailbreak kullanıcıları ve ipad 2 kullanıcıları için geçerlidir
cydia'dan firebreak indirip telefonun kamera moduna panorama çekim modunu ekleyebilirisiniz