abi saçmalamayın kutu ve içerik ok ama telefon aşırı şekilde belli ediyor kendini yaa
ya bunu elden satamaz ki
alacak adam orda açar bakar en azından
en güzel toptan iteler bunu
iphone 4 ilk çıktığında biri anlatmıştı doğru mu bilmyorum ,adamlar birebir aynı kasayı yapıp telefon içine kum doldurmuşlar aynı ağırlıkta olsun diye öyle itelemişler bir telefoncuya
Başıma şuanda gelen bir olay![]()
Telefon titremeye başladı ama gelen arama olmadığı halde ve 3 dk'dır durmaksızın titriyo. Hiçbir tuş çalışmıyo ne yaptıysam durmadı şuanda kendi kendine durdu. Başına böyle bişey gelen oldumu daha önce ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
amerikanın oyunu bunlar hep
buraya store açıcaklar ya
uzaktan tek tuşla telefonları devre dışı bırakıcak operasyonu başlattılar demek ki![]()
Olm durmadı lan bildiğin masaj aleti gibiydişimdi durdu akşama anlaşıldı 5.1 itinayla çakıyorum
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
abi eğer titredi ve duryusa hala kullanabiliyorsan şanslısın
benim telefonum serviste bu yuzdenyazılımsal büyük ihtimalle ama ben değişim istedim
inş oyle olcak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yuuuhh ama şerefsızlıgınde bu kadarı
vıdeoyu ceken elemanda sanırım yemıs... sınırlı sankı bıraz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ayfonda telefon rehberimizin tumunu nasıl siliyoruz pampalar? silemiyor muyuz tek tek mi silmemiz lazım???
al pampa indir, sil..
free
App Store - DeleteContact
3gs 32gb beyaz renk telefonum var tam 2 yıllık turkcell çıkışlı çizik flan pek yok 700tlye satıcam fiyat iyimidir?
pasaport kaydı yapıldığı halde, ios 5.1 yüklendiği zaman hat çalıştırmayan birkaç tane iphone 4 var elimde. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç? önceki versiyonu 4.3.5
Kesilmiş SİM kullananlarda olabiliyormuş , yeni os'de seçiyor...Microsim alıp deneyebilirsiniz
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)