olm bendede var iphone hatta bırak ipod touch kullanıyorum herşeyi elle ayarla yapınca
mp3 leri surukle bırak yapıyorsun en azından bende işe yarıyo :D
Printable View
olm bendede var iphone hatta bırak ipod touch kullanıyorum herşeyi elle ayarla yapınca
mp3 leri surukle bırak yapıyorsun en azından bende işe yarıyo :D
itunes te pcdekı arsıvı tarat ituneste tum sarkıların gozukuyo.
daha sonra atcagın sarkıları itunes icinde arsıvde sec.
aletı bagladıktan sonra gıt muzık sekmesıne yapıstır de bıtsın gıtsın :D
iFunBox 3.0 ile İGO primo yüklemek için programi yükle dedim ama telefonda görünmüyor order dosyasi olarak telefonda 489mb dosya görünüyo itoolsda ama ne telefonda bulabildim bu klasörü nede program yüklendi yardim edermisiniz
telefonun power tuşu içine göçtü durup dururken telefonu 8 aydır kullanıyorum bir kere bile yere düşmedi bi yere vurmadı su değmedi gayet temiz kullanıldı telefon bir tane çizik bile yok bu tuş neden içi göçmüş olabilirki telefonu elıme aldım sınava girmeden önce kapatmak için tuşa bı basmaya çalıştım içe göçmüş bu problemi daha önce yaşayan oldumu? yaşayanlar ne yaptılar ? telefonu sigorta yaptırmıştım turkcellden direk sigorta çözermi problemi yeni telefon falan verirmi? şimdiden teşekkür ederim...
AcePlayer tekrar FREE..
Kaçırmayın!
App Store - AcePlayer
iphone yada ipad de ; aynı metinde birdanezf la font yada boyut(kalın , italik , altı çizgili gibi) kullanabileceğim bi not alma programı varmı?
Güncel ,, yarına fiyat teklifi hazırlamam lazım ; pc başında değilim :D
Benim soruna nie cevap vermiyorsunuz yohsa beni beğenmiyormusunuz
AT&T kilitli cihazınız varsa eğer simfree yapabiliriz 15dk içinde...
max payne çıkmış güzele benziyor oynayan var mı?
Günün Programı.
Ringtones Global
Link:App Store - Ringtones Global
Price: FREE
Size: 1,6 mb (3G üzerinden de indirilebilir durumda)
İçinde 8000 e yakın zil sesi var.
Yerli Yabancı şarkılardan tutun, dizi müziklerine, Effect lere, Sms tonlarına kadar.. Ayrı ayrı kategorilenmiş durumda.. Başarılı.. Beğendim.. Ayrıca screenshot lara bakmayın, program tamamen Türkçe..
İndirilmeyi hakediyor.
Free iken indirmenizi öneririm.
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/082/...320x480-75.jpg http://a1.mzstatic.com/us/r1000/081/...320x480-75.jpg http://a1.mzstatic.com/us/r1000/085/...320x480-75.jpg
@Quantum abi sende olmasan hiç çekilmicek bu iphone :D
Engin kardesim igo 25 dolar olmus ne dersin indireyim mı daha düşermi yoksa sygic tomtom navturk falan mı alayım arabada tomtom var cok memnunum ama ip4 de hangisi iyidir pasam
Üstad bana sorarsan hakediyor.
Benim telefon JB iken hepsini denedim. Belki ben iGO ya alıştığım içindir bilmiyorum ama en kullanışlı en anlaşılır POİ leri en fazla olanı igo
itunes kullanıcıları;
Tomtom için 110 oy atmış, 37 kişi rezalet demiş.
iGO için ise 582 oy atılmış, 46 kişi rezalet demiş.
25 usd hakeden bir uygulama bana göre. Ayrıca her ne kadar çok da sağlıklı olmasa da (arada güncelleme gelecektir) canlı trafik özelliği var ve 1 yıl free. Fikir veriyor en azından. Kaç dk gecikme yapacağınızı vs söylüyor
Ayrı bir cihaz üzerinde tomtom evet çok başarılı. Gerek güncelleme sıklıkları, gerekse kullanım rahatlığı.
Ancak mobil cihazlar üzerinde igo primo dur fikrim..
Karar senin :)
bu arada fiyatı da iyi düşmüş. Biraz beklesen düşer mi daha yükselir mi yoksa bilmiyorum ama, free yapacaklarını pek sanmıyorum. keşke yapsalar da duyursam buradan yine :)
Sagol pasam zannetmiyorum dahada düşsün a sonra indirim gibi fena kaşıntı tuttu :)