abi sen neden bu hardcore olayına bu kadar takıldın anlamadım :D
Printable View
Macbook, ipad ve iphone kullanıyorum ama evernote tarzında cidden iyi çalışan hiç bir TODO app'ı yok. Bu sadece iphone'da değil aynı zamanda Macbook, ipad ve ipod'da da satılır. Hatta sync olayı başarılı olursa windows için bile satılabilir. İyi olduğunu söylediler mal gibi Things'i satın aldım ama cihazlar yan yana gelmeden eşleştirme olmuyor ve bazen id'ler karışıp TODO'lar siliniyor.
arkadaşlar İngiltere'den iphone 4s im geldi O2 hatlı sim kilitli. O2 pay&go hattımda var( Türkiyedeki kontörlü hatlarla aynı oluyor galiba) internet sitesinden unlock talebi yapınca açıyorlar fakat 3 gün oldu hala cevap yok. Bunun başka olur yolu var mı ?. Başka bir şekilde sim kilidini kaldırabilirmiyiz O2 kaldırmaz ise.
bu vıdeo ve muzık downloader'ların hangılerı guzel?
araçların hata kodlarını yazdıgınız zaman hatanın ne oldugunu bulabildiginiz bir app zaten var ben kullanıyorum şu anda.
app ile ilgili fikir düşünüyorum da bende. hani bu jb'li zamanlarda kullandıgımız unlimtones diye bir uygulama vardı. şu anda da ücretli veya ücretsiz bazı app'ler mevcut aslında ama indirdigimiz şarkı itunes'a düşüyor falan filan yine bi ton ugraşmaca. 1-2-5-10 dolar fark etmez o tarz bir uygulamanın cok fazla ragbet görecegini düşünüyorum. yani veritabanı oluşturmak biraz meşakkatli olabilir binlerce şarkı için ama bazı popüler şarkıları melodi olarak hazır koysanız ve programın başk bir detayı olarak telefonda mevcut şarkıları direk zil sesi olarak ayarlayabilen bir program yapsanız tutabilir diye düşünüyorum.
itunes tan link verir misin inceleyeyim biraz.
mp3 zil sesleri isminde (yanılmıyorsam) türkçe bir program vardı. 1.99 ya da 2.99 dan satılıyordu.. Hatta turkeye top10 da 2nci sırada idi bir ara whatsapp tan sonra..
yapılabilir aslında ama çok fazla ringtones türevi app var. hatta bir tanesini ben tanıtmıştım baya başarılı idi.
ancak bu zil seslerini direkt yapılandıramıyorsun. mutlaka itunes üzerinden senkronizasyon istiyor. Apple ın cısss dediği bölgelerden bu da :)
Basit ve pratik aslında bu tip programlar. Planlarımın arasında var ama biraz alt sıralarda yer alıyor.. :)
jb'li programlar gibi kolay kullanımlı olamamasını anlıyorum ama ücretini vererek aldıgımız program direk olarak zil seslerine atsa müzikleri ne de güzel olur ama dimi :)
App Store - OBD-II Code Converter
OBD2 Code for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
bir ücretli bir ücretsiz program mevcut. ücretsiz olanı kullanıyorum. baya iş görüyor.
iphonecu arkadaşlar yeni 5 ne zaman çıkacak :)? çeşitli söylentiler var haziran gibi eylül gibi.
en iyisini kullananlar bilir diye buraya soruyorum.
Şimdi telefon alacak olan birisi için 5'i beklemek çok saçma bence.Altı üstü cep telefonu sonuçta...
4S baya bir gider gibi geliyor...Öyleki , rakipleri 4 için dünya kadar telefon yaptı S2 vs... apple 4S çıkardı tekrar geri attı hepsini...Elinde oynuyor hepsiyle:)
5 sanırım eylül-ekim en az ihtimalle , ama internette ne okuyorsanız hepsi söylentiler..Apple ser verip sır vermeyen bir firma bu tarz konularda...Net birşey söylemek nerdeyse imkansız....
4s'in s2'den üstün yönü nedir nasıl elinde oynuyormuş? Bazı yorumlar cidden garip , kullandın mı tecrübe ettin mi bilmiyorum hiç ama kulaktan dolma konuşuyorsun gibi geliyor bana
Kendin söylüyorsun rakip diye,sen bir mal üretirsin ben senden sonra daha iyisini üretirim bunda garip olan ne?
Cpu , net hızı , kamera vs... Cep telefoncu değilimki alıpda enine boyuna test edebileyim , ayrı ayrı zamanlarda kullandım :) internette tonla video var...
S2 iyi bir telefon... Sadece kendi yorumumu yazdım :)
Samsung I9100 Galaxy S II vs. Apple iPhone 4S - GSMArena.com
Şuradan özelliklere tekrar bak istersen , cpu hızı bilgin yanlış:)
Net hızı konusunda ikisinden biri hızlı diyemem çok fark görmedim ama attı elinde oynuyor çok iddialı:D
Antutubenchmark ile sonyexpria arc,arc s,galaxy nexus ,s2 karsilastirma yaptik.siralama su sekilde cikti.
Arc
Nexsus
Arc s
S2