Arkadaşlar bi sorum olacak internetten baktığım kadarıyla 4 ve 4s arasında ekran canlılıgında fark var 4s inki daha canlı parlak ve ben ekran canlılığı hosuma gittigi için alıcam realdede gerçekten fark varmıdır ben video kayıdındanmı yanılıyorum?
Arkadaşlar bi sorum olacak internetten baktığım kadarıyla 4 ve 4s arasında ekran canlılıgında fark var 4s inki daha canlı parlak ve ben ekran canlılığı hosuma gittigi için alıcam realdede gerçekten fark varmıdır ben video kayıdındanmı yanılıyorum?
Cihaz servisde olunca burayı boşlamışız![]()
ücretsiz
App Store - Protoxide: Death Race
WoW kamera Pro 1.59 dan free ye dustu !
App Store - WoW Camera Pro
ya benım home tusundan tıkır tıkır ses gelıyor yanı tusa tam basmıyorsun ama boyle ıcınde sankı bı yere takılıyomus gıbı ses yapıyo sınır oldum. bunun ıcın servıse verılırmı sızce ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
walla benim cihazın power tuşu çalışmıyodu ekran sarıydı karşıdan ses gelmiyodu![]()
verdim yeni cihazı bekliyorum![]()
ben olsam verirdim.
iOS 6 UDID Kayıtları
uidid falan hic gerek yok sıkıntıya sokamam kendimi bole iyi![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Valla allah samsung servisine düşürmesin.
3 sene önce lcd monitörüm bozulmuştu.
3kere yaptılar olmadı , en son değişim talebi girdiler.Her arıza için min 15 gün bekledim değişim içinde 15-20gün beklemiştim toplamda 2ayı geçmişti beklediğim süre.
En son gözüm döndü b.köy'de ki samsung servis müdürünü kolundan tutup Vatan bilgisayara götürüp istediğim monitörü adamın kendi kredi kartıyla aldırmıştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)