tarihe göre sıralama yapıyor diye biliyorum.
Printable View
beyler iphone imac kardeştir , android kalleştir diyorum ve yardımlarınızı bekliyorum :D:D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...um-yardim.html
USB Disk Üzerinden Mac OS X Kurulumu
Ahmet sopalıycam seni ne alsan hemen bozuyosun :D
güyadın arkadaşlar,
dün piranha navi indirdim telefona ama haritaları henüz güncellemedim 16.99eur istiyor.parası sorun değil ama merak ettiğim seyehat halinde veya açıkken internet kotasından mı kullanıyor yoksa gps uydusundan mı ?çünkü trafik güncelleme ile birlikte iniyor harita ve trafik durumu 2 dk ara ile güncelleniyor
yardımcı olur musunuz .
yok mu navigasyon kullanan :)
Ben igo primo kullanıyorum normalde inernetten veri alışverişi yapmıyor ama canlı trafik açarsam 3g yi kullanıyor pirana nasıldır bilmem ama ben igo dan çok memnunum
acil yardım lütfen, bilenler duyanlar vardır, yaklasık 5-6 ay once 4s aldım, yurtdısı, pasaport kaydını yapıp verdı telefoncu, gecen hafta yasal uyarı mesajı geldı ve kapandı tel, nasıl actırabılırım
arkadaşlar whatsapp dosyasını indirdim bu dosyanın uzantısı ipa olarak görünüyor dogrumudur ve bilgisayardan telefona nasıl atıcaz :)
Hadi sömürün ücretsiz olmuşlar :D
Madcoaster
App Store - Madcoaster
Finger Block
App Store - Finger Block
Darknes Escape
App Store - Darkness Escape
Magic Arrows™
App Store - Magic Arrows
gecenlerde bunu ındırdım
Subway Surfers for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
neydı o devamlı kosan eleman arkasından 3 gulyabanıyle. ondan daha zevklı deneyın :)
Cartunes te ses tusunu yapamadim slide diyoda hangi taraftan yukari asa?