iphone nun sıcaklığını gösteren bi app var mı iç sıcaklığını :D
Printable View
iphone nun sıcaklığını gösteren bi app var mı iç sıcaklığını :D
Noluyo burda!
Ya mesaj iletildi mi iletilmedi mi nereden biliyoz 4S'te :D
sabah apple storea facebook ve foursquare için güncelleme düşmüş
birde photo synth programını jb ile indirmek için tam olarak ne diye aratınca çıkıyor
ilk harflerini büyük ve komple bitişik olarak yaz kasap :) panaromik fotograf cekmekse niyetin Dermandar tavsiye ederim. Çok kolay ve başarılı bence
sleep tıme app ücretsizlere düşmüş indirin güzel program
beyler blocked caller aramış beni demin gördümde , numarayı görebilirmiyim acaba ?
Evet baylar bayanlar merdivenden kayanlar, bu topicde çığır açacak en bomba programı koyuyorum. Apple severleri özgürlük manyağı yapan bir program :D
App Store - Onavo Extend - Data Usage - Get More From Your ATT or Verizon Mobile Data Plan
Bu programın 2 temel özelliği var;
1- Telefonun hat üzerilenden (edge,gprs,3g) girilen interneti optimize ediyor. hat ile yaptığımız data alışverişini optimize ederek tasarruf sağlıyor. (resim ve kodları optimize ederek) yani günlük harcadığınız fix 50 mb lık data varsa 35 40 mb oluyor.
2- Bomba olan özellik; telefonunuzun hat üzerinden (edge,gprs,3g) yapılan bağlantı ile artık yasak olan tüm sitelere girebiliyorsunuz. türktelekomun, onun bunun, mahkeme kararının yasaklamış olduğu sitelere özgürce girebilirsiniz.
İphone da wi-fi ile evden işten bağandığımız internetin dns lerini değiştirip bu olanağı sağlayabiliyoruz, fakat ya hat üzerinden girilen internet ile? işte bu program ile artık bu mümkün.
Nasıl bulduğuma gelince devamlı ziyaret ettiğim bir rus sitesinin tt tarafından yasaklanması ve 3g ile buna girememem sonucu ayar oldum ara tara buldum sonunda sizinde işinizi görür umarım. (aklınıza kötü bişi gelmesin ama aklında kötülük olanlarında işine yarar heralde :hahaha: )
Programı kullanması çok basit; çekin, açın, email adresi girip kaydolun yada altındaki skip yazan yere tıklarayar geçin daha sonra continue diyerek sonuna kadar devam edin ve bir sertifika ayar gibi birşeyin yüklenmesi için izin istiyor izini verin ve kaydedin. internet kapanıp açılıcak ve özgürsünüz. :icon_tup:
(takılan olursa ss çekipde anlatabilirim.)
navigasyon olarak ne kullanıyorsunuz
igo bulamadım jbde
JB için TomTom türkiye çok iyidir kasap. Kullanımı igo'dan daha kolay.
@Ausch yaptık bakalım teşekkürler :)
sağolasın hafız indiriyorum :D
ya iphone konusunda cahilim ben rehber çok karışık
örneğin Ali Veli diye kayıtlı biri varsa simden aktardım rehberde V harfinde çıkıyor, birde Ali ve Ali 2 diye kayıtlı biri varsa Ali 'A' harfinde çıkıyor Ali 2 taa rehberin sonunda. ona nasıl ayar çekerim.