Bende wifi kullanarak indirmiştim.
Demek ki ev gibisi yok:)
Printable View
ya whatsapp yükleyemiyorum iphone'a nasıl bişeydir bu kafayı yicem , parasını vereyim diyorum kart yok dio halbuki var kullanıyorum yani :D nasıl bi çözüm bulurum?
Bu arada yeni denedim multiplayer oynanıyor, isterseninz game centerdan herhangi birini seçiyor size, isterseniz eklediğiniz arkadaşla.. buradan insanlarla sanal makas atmak zevkli olur.. JapanvsGermany abimiz maşallah 400 tane close call u var bnm en iyi yaptğm tek seferde 100 civarı :D
app paylaşıyoruz felanda sitenin bi appsini yaptırsak nasıl olur :D siteye girip cıkmak daha kolay olur :) anlayan arkadaslar vardır elbet app konusunda ;)
Bu arada quantum Engin abi neden banlandi yahu ?
Aynen bende onu sormak için girmiştim.
Tüm Apple cı kardeslerin bayramı mübarek olsun ,, bise geldi aklıma , hani yildiz haritası programı var ya google in , ekranı havaya tutunca orda hangi yildiz var vss gösteriyor... Onun gibi kamerayı hareket ettirdikçe navigasyon misali o tarafta hangimin ilçe mahalle var onu gösteren bı app var mı?
Turkcell Pusula :)
5.1.1 den sonra direk 6 ya mı geçecekler acaba net bir bilgi yok değilmi daha
Resim upload etmek icin picup kullaniyorum, iphone'nun en buyuk eksiklerinden biri bence.
hayatta tadılması gereken 3 şeyin (blackberry+iphone+buzlu badem) 2. adımını gerçekleştirdim gittim kocaman toynaklarıma uymayan iphone aldım :hehe:
konuyu baştan okuyorum tek tek 165. sayfadayım :D
bu maksatla konuya güncel çekeyim app önerilerini dikkate alıyorum