yok, olmadı, olmayacak :)
Printable View
hocam bi soru sorduk cevap veren yok yaw :S
oku oku bitmez bu sayfalar sıkıntı olursa dönerim artık :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...50110382_n.jpg
şu problemi nasil halledecez güncelleme gelmiş gibi 12 tane güncelleme gösteriyo ama girdğimde bu hatayi veriyor
5.gün bugün nette arastirmadigim site kalmadi desem yeridir ama bende hala o problemin çözümünü bulamadim. :(
artik ayfoncularin nesli git gide azaliyo bi problemin bile üstesinden gelemiyoruz belkide and.. :D :D yokmu bizim probleme yardimci olacak biraz araştirdim coğu kişide bu problem mevcut
bendede aynı problem var nasıl cozucez kimse bilmiyor
o yorumlari zaten okumuştum ben tekrar kontrol ettim belki bişeyler kaçmiştir diye pc ye bağlayip ordan güncelledim ama gene hiç bişey olmadi :/
ayarlardan app store hesabınızı sıfırlayıp en baştan tekrar bi girmeyi deneyin.
Alıntıdır: telefonu kurcalaya kurcalaya çözüm buldum. Şuan app storedan uygulamaları update edebiliyorum. Yada free uygulamaları yükleyebiliyorum.
Öncelikle; ayarlar/genel/sıfırla/ağ ayarlarını sıfırla
ağ ayarlarını sıfırlıyoruz.
Daha sonra safariyi açıp, yer imlerinde kayıtlı olan "iphone web uygulamaları" nı açıyoruz.
Açılan sayfada sağda bulunan "visit the app store" linkini açıyouz, bu link zaten direk app store'u açıyor. Artık istediğimiz gibi free uygulama yükleyebilir yada update edebiliriz.
Uygulama yüklemek istediğinizde yada update yapmak istediğinizde app store ve safariyi kapatıp yukarda anlattıklarımı yapın. Ağ sayarlarını sıfırlama işlemini bir kez yapmanız yeterlı olacaktır. Umarım sizde de işe yarar.
bi dene belki işe yarar.
Arkadaslar , İPad 5.1.1 e nasıl jb yapabilirim , dogrulugunu onaylayabileceginiz anlatan bı makale vss varmı?
Whatsapp jb sonrası İPad de çalışır hal alıyor mu?
bide jb li cihaz sahibi arkadaslar paper53 isimli çizim programını indirebilir mı ,, oradaki tüm kalemler ücretsiz mı jb de
itunes bağlanamama sorunu ile ilgili şunu sormak istiyorum.
jailbreaksız cihaz var mı bağlanamayan aranızda?
çünkü burada tek bir ortak payda tüm cihazların jailbreak lı olması. apple ayar çekmiş olabilir bu anlamda..
ahmet sana yardım yok.. :D
android çilerle flört et, sonra gel yardım iste.. :D yok öyle :D
etme abi , Apple İPad e tel özelliği koysa rahat ettirecek beni , başka arayışa girersem töbe :D , ama yapmıyor namussuz , bende wssp i , çizim programlarını falan aktif edip daha bı ısınmaya çalışıyorum İPad e :D , bı el atta çöziim jb i ,,, bu arada su tel özelliği cok mu imkansız bı mevzu ,, İPad 1 e yaptılar da nasıl 2 ye 3 e yapamadılar? 100 dolar desin 100 dolara aliim , 150 desin 150 ye :D