Radyo için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba en iyisi hangisi? 3gs 5.1 için
Printable View
Radyo için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba en iyisi hangisi? 3gs 5.1 için
Radyo var türkce
Bir tane indirdim çok ayrıntılıydı flash tv gibi teması vardı hoşuma gtmedi sağol yinede :)
Restore yaptinmi sen
matchup pro oynayan varmı hiç :)
bir an önce çözüm bulalım sorununuza yoksa benim programları da indiremeyeceksiniz :)
jailbreak garanti dışı bırakıyormuş öyle mi
JB'in garantiyle ilgi ve alakası yok.. Donanım ayrı yazılım ayrı.. Ha yazılımdan kullanılmayacak hale geldiyse zaten yine anlamazlar JB olduğunu.
ben benimkini servise verirken kendi agzımla soyledim aldıgımda jb vardı ama ben istemiyorum restrore ettim diye sorun değil dedi ordaki bağyan.
Engin abi appleri ne zaman çıkartıyosun beklemedeyiz :)
şu probleminize çözüm olabilir belki;
Hi! I've been trying to install and update some apps from the App Store but I ** unable to do so because I've been getting this "Cannot Connect to iTunes Store" error. I checked my internet connection and I ** pretty sure that it works fine. Is there any way that I can fix this error? It's been going on for days and it is really annoying me because I need to install some important apps for my iPhone. Please help!
Asked by: Kyle from Potomac, Maryland
Hello Kyle! Your problem with iTunes is quite prevalent but luckily we have a couple of simple fixes that you can try.
Solution #1
Navigate to Settings > General > Restrictions.
Enable Restrictions for about 5 seconds and disable it back again.
Check if you can connect to iTunes now.
Solution #2
Reset your network settings by Navigating to Settings > General > Reset > Reset Network Settings
Restart your iPhone.
Solution #3
Navigate to Settings > Wifi > {YourWiFiNetwork}
Tap the blue arrow and tap Forget This Network
Reboot your iPhone and try again.
Solution #4
Check if your date and time are correct.
Navigate to Settings > General > Date & Time.
Disable Set Automatically.
Check if the time zone and time is correct, adjust if necessary.
If they correct, enable Set Automatically.
Solution #5
Uninstall iBooks and install it back again.
Solution #6
If you have a jailbroken device, SSH to /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
Delete the file and Reboot.
jb'in amacını tam olarak çözemedim ama sadece activator işimi görüyor başka hiçbi işime yaramadı jb, kimse neyi neden kullanmam gerektiğini söylemediği için de olabilir :D
cydia'dan NC Settings, Springtomize 2 yi kur kullan ondan sonra daha iyi anlarsın JB'nin önemini :)
Aslında standart bir kullanıcı için jb'nin asıl amacı Installous programıdır. App Store üzerindeki ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde indirmenizi sağlar. Bunun yanında da Cydia üzerinden de bir takım yazılımlar var. Cydia üzerindekiler genelde ios sistemine müdahale etmek için, Installous ise App Store'dan mal kaçırmak için. :)