Youtube bendede öyle.Bi önceki sayfadada bahsetmişler.Sorun var heralde.Update gelir bir kaç güne.
Printable View
Youtube bendede öyle.Bi önceki sayfadada bahsetmişler.Sorun var heralde.Update gelir bir kaç güne.
Genel=>Facebook=>Kişiler senkronizasyonunu kapatın bakalım ilk haline dönecek mi bana da söyleyin.İpad'e yükledim ios6yı da ipadimde rehber 2-3 kişiydi iphone için bekliyorum cevapsız soruları.
Zil sesi için audiko'yu önerebilirim site olarak program kullanmıyorum.
panoramik çekim yok bende iphone4 yardım
iphone 4 lerde panorama yok. 4s yada 5 olmasi gerekiyor.
bende 4 icin bitirdim, zaten bize öyle aman aman bir b.k gelmemis :D
önce itunes güncellemesi yaptim sonra senkronizasyon vs. herseyi garantiye aldiktan sonra güncelledim.
bittikten sonra backup aldim ve bir daha itunes ile senkronize edip bitirdim. app lerin hepsi geri telefona yüklendi falan.
rehber,resimler,videolar,müzikler hepsi saglam. bir kayip yasamadim :)
evet youtube gitti ama safari ile sorunsuz baglandim.
performans ve pil durumuna ilerleyen günlerde bakicaz..
abiler, yukardan sayfayı indirdiğimizde bende hiçbirşey çıkmıyordu, halen daha çıkmıyor. hava durumu face vırt zırt nasıl koyucaz buna ?
abi teşekkürler..
6 da görsel olarak ufak değişiklikler var en iddialı değişim app store da olmuş sanırım
Gençler; (genel anlamda yazdım kavga çıkmasın:))
iPhone 4 için bir özellik söyleyin onu kurcalıyım sıkıldım yaa devamlı güncelleme geliyo sevgilim bu kadar mesaj atmıyo:)
Dün akşam bende ios6 ya geçtim gayet stabil ve kasmadan çalışıyo.
Youtube için apple storeda free uygulama var isteyen indirebilir.
beyler psikolojik olabilir ama sanki benim sarjim daha az gidiyo oncekine gore. dun 4 de sarj ettim suan yuzde 65 de anlamadim valla