Yav benim ipad im de hala 4.3.3 diye bi surum var onu nasil 5 yapicam bilen varmi yada 6 ?
Printable View
Yav benim ipad im de hala 4.3.3 diye bi surum var onu nasil 5 yapicam bilen varmi yada 6 ?
iPhone 5 dayanıklılık testleri.
Bu sefer iyi olmuş ama kasasını iyi korumak lazım.
Kasa çizikleri konusunda beyaz renk renginden dolayı bir adım önde olsa da siyah diyorum ben hala :)
iPhone 5 Drop Test and Durability Video - YouTube
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test - YouTube
kontratlı gelsinde bitane siyah iphone5 alıym ben ya :D
Sorununuz çok basit ayarlara gelin alta inin orda Twitter (varsa) ve Facebook ayarları olacak ona basın 3 seçenek çıkacak kişileri kapatın olacak :)
Bugun 3gs ve 4e yukledim ios6'yi. Ikisi de alindigindan beri guncellenmemisti, Allah'i sasti telefonlarin hizlandi kendine geldi :D Sarj konusunda da daha hizli sarj olmaya basladi :)
Konunun adimi degismis totom cikti bulana kadar:)
Facebook guncelledim rehbere bir suru kisi geldi tanimadgim nedir bunlar:) sebebini ogrenmeden silip turkcel yedek kullanmak istemiyorum:)
Ayarlar > Facebook > Kişiler = kapat
O bende yok ios 5 benimki
Birde numaralar oyle bi yazilmiski baskasi sanki kaydetmis gelip:)
Bende baktim ayar bulamadim cozemessem silcem yedekten yuklicem artik:)
İos 5 e nasıl dönebilirim
dönüş yok diye biliyorum
benim şarjım hızlı oluyor hızlı bitiyor :D ama aşırı hızlandı telefon. (3gs)
Ben güncelledım hiç bir sıkıntı yok gayet ıyı :)
ios 6 da cok fazla sorun yasıyan oldu :/ isin komik yanı herkes aynı versiyonu kullanıyor ama kiminin telefonu hızlanmıs kiminin yavaslamıs sarj sorunları v.b. bir sürü problem var ...
benimkini nevri döndü abuk sabuk çalışıyor..yüklemez olaydım
bende de eski şarj olma süresinden biraz daha geç doluyor ama telefon çok hızlandı 5.1 e göre..