arkadaşlar ipad mini alınırmı normal ipad farkı varmı şimdidenbilgiler için teşekkür ederim.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
ipad 2 nin özell,klerini taşıyor daha hafif daha kullanışlı gibi ve şık bana göre
Bende iPad mini var inan çok kullanışlı,tasarım harika iPad gibi nereye koysam derdi yok.ceketimin cebine çok rahat sığıyor şarj olarak sık kullanımda 7 saat gitti.tavsiye ederim.
OEM+
Arkadaşlar bisi sorucam.bu benim 3. İphone 4s im (serviste degisim oldugu icin 3 tane degistirdim) 4aydir kiz arkadas olmadigi icin uzun gorusme yapmamistim simdi telefonla konusucam diye uzandim telefonu yatay sekilde tutunca ses gitmiyor 3 telefonumda ayni sekildeydi degisik bir sorun yasayaniniz varmi?
1.5.0 güncellemesi ile birlikte sonunda ip5 ekran desteği geldi.
İtunesten telefonuma müzik atıcam müzikleri ve videoları elle yönete basıyorum uygula deyince başka bir itunes ile eşzamanlanıyor diyor altında sil ve eş zamanla diye seçenek var ona basarsam neyi silicek ben anlamadım![]()
Zaten dikiş tutturamaz oldular , sürekli yeni versiyon
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ayın 18'inde AppleStore'dan alındı telefon (Iphone 5), nasipse yarın kullanıma açılacak. ios kaç yüklüdür ? güncelleme vs yapmam gerekli midir? Hiç bir bilgim yok malesef![]()
fişe takılı iken güncelledim, güncellediğimde %100 dü..
35dk kullanım, (whatsapp, safari)
1 saat 58dk standby
%99
hele şükür düzene girdi..
Telefonuma whatsapp yükleyemiyorum. Sırf whatsapp için jb yapmak istiyorum ama bilgim de yok yardımcı olabilir misiniz ? Telefon İphone 2g sürümü 3.1.3
Yükleyemezsin..
JB ile de yükleyemezsin. Onay kodu ister. onay kodu sistematiğini değiştiler mutlaka onay kodu ihtiyacı var.
Gereksinimler: iPhone ile uyumlu. iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir. Bu uygulama iPhone 5 için optimize edildi.
https://itunes.apple.com/tr/app/what...3997?l=tr&mt=8
Daha önce jb siz yüklüydü whatsapp telefonda. Parasını veripte almıştım
Sonra bi güncelleme geldi whatsapp a kullanamadım. Ahanda bugün dank etti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)