Mesajlari komple silememe olayi basit gibi gorunsede androidciler boyle seyler yuzunden dalga geciyor bizimle:)
Printable View
Mesajlari komple silememe olayi basit gibi gorunsede androidciler boyle seyler yuzunden dalga geciyor bizimle:)
İpad için ekran kilidi/şifre/samsunglardaki gibi çiziktirme bilen var mı?
son tam şarjdan sonra geçen süre çalışmıyor.
Dünden beri şarja taktım 2 kere, ikisinde de düzelmedi.
Cihazda jb falan yok.
Var mı çözümünü bilen ?
şarj sürem :D
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...85280301_n.jpg
Son güncellemeden sonra 2 Gündür 2 cihazımdada yaşadıgım bi sıkıntı var.
Ara ara görüşmelerden sonra kapattıgımda siyah ekranda kalıyor, Sadece o üst bildirim cubugunu görebiliyorum. Home tuşu veya açma/kapatma tuşu hiçbir işe yaramıyor.
i4s ve i5 cihazlarım. Sorunu nasıl çözücem daha önce karsılasan oldumu böyle bişeyle?
Acil yardiminiza ihtiyacim var . Az önce bir sorun oldu . Mesajlara tikliyorum mesaj sayfasi acilacakmis gibi olup kapaniyordu hemen ayni sekilde arama kismi da oyle . Telefonu kapatip actim rehber gitmis komple ne alaka anlamadim ya
Yardimci olacak yok mu :(
3gs kullanıcısıyım telefonumu sürekli EDGE kullanıyorum, fakat çok yavaş. 3G bağlantı açtığımda hat kopuyor hiçbir şekilde çekmiyor problem nedir ?
TR malı 6.1.3 sürüm var şuan, merkezde oturuyorum avea ile görüştüm hatta problem yok diyor.
gece 12de bırakıyorum sarjım %40.
sabah 10da bakıyorm sarjım %16
neden olabilri bu sorun. cihaz 3gs son sürüm yüklü 6.1.3
Var mı başına gelen?
http://c1303.hizliresim.com/17/y/llhvt.jpg
Konu ile ilgili bilgim yok ama yazılımsal bir sorun gibi görünüyor her ikisi de.. Biraz araştırayım ben de merak ettim.
Bluetooth açık mı? Bir geceleri yapıyor olabilir icloud yedeklemesini..
icloud bölümünden özellikle istemediğiniz uygulamaları ve fotoların yedeklemesini iptal edin. örneğin ben sadece mail rehber notlar ve takvim yedeklemesi yapıyorum. o da 100mb geçmiyor.
Bluetooht kullanmiyorm zaten abi hic.
İcloud yedeklemesi sadece notlar kisiler ve fotograf acik
Bluetooth diyince bnde sormak istedim bluetooth paylasim kismi var ama cozemedim dosya falan gonderiyormu acaba