yahu nigganin nesini kiskandin .Aclik sinirinda karin tokluguna calisiyorlar :)
Printable View
yahu nigganin nesini kiskandin .Aclik sinirinda karin tokluguna calisiyorlar :)
Zenci reyiz
Apple reyiz
android b*k kaka cop..
Abi sales ci onlar . Cogu hala ogrenci ve apple da sirf isim olsun, indirimli urunler alalim diye calisiyorlar . Bir arkadasimin ablasi calisiyordu yanlis hatrlamiyorsam $12 yapiyordu tax ten sonra 9a fln denk geliyor yani hicbirsey degil :)
Hahaha bugun az kalsin aliyordum vazgectim . Neyse 4 ler galiba bedava su an en kotu ondan alirim :D
Assistive touch dışında home tuşu kullanmadan ana ekrana döndürebilen program varmı ?
Yukarıda bir miktar bikgi var ama yine de sorayım bu konudan da;
"Bu sprint muhabbeti nedir tam olarak Allah aşkına biri net acıklasın.
Baska bir konuda bir arkadaş imei koduyla ilgili birsey soyledi ama kesin net olarak acıklayacak bilgi sahibi biri daha olsa cok iyi olur.
Kac zamandır alacagım alamıyorum. Amerıkadan gelecek var guvenıp getırtemıyorum.
Burada sahıbındende satılanlar var 1700 civarı paralara bunlar neden bu kadar ucuz? Patlayacak mı havaya mı ucacak ondan mı uygun satıyorlar? Sprint cihazının zararı ne tam olarak? Çok mu soru sordum?, bitmedi. Cihazın sprint olup olmadıgını karpuz gibi tıklatarak anlayabilir miyiz? "
beyler itunes un yeni versiyonu çıkmış yükledim telefonu yedekliyecektimki şöyle bir hata verdi..
şimdi google da biraz araştırdım eski eski versiyonda mağaza kısmı var fakat yeni versiyonda bulamadım varmı bi bilgisi olan?
http://g1212.hizliresim.com/14/2/ghh7m.png
hata da senden isteneni yaparsan sorun hallolucaktır.
yeniden yetkilendirme yapman lazım bilgisayarını...
hoş ben Mac kullanıyorum ama,
bende yeni versiyonda aynı yerde MAĞAZA kısmı,
yukardaki menülerde MAĞAZA diye var...
PC tarafına da kurup bakalım...
şimdi kurdum PC tarafına da,
üstteki menüler gizli geliyor yeni sürümde sanırım..
iTunes açıkken klavyeden ALT tuşuna basarsanız, üstteki menüleri göreceksiniz programda...
Mağaza menüsü orada ;)
6.0.1 untethered çıktımı arkadaşlar ?
traffic racer cok hos bir oyun yapimcisi da Turk.Makas meraklilari bayilacak..
yeni nesil ipadlerde ısınma sorunu yaşayan var mı?