En en en acilinden tangoda bir kişiyi nasıl engelleyebiliyoruz ??
Printable View
En en en acilinden tangoda bir kişiyi nasıl engelleyebiliyoruz ??
Hoparlörde tam ses açıkken oluşan hafif cızırtıyı giderip, tertemiz yapıyormuş hoparlör ile konuşmadan gelen sesleri, okuduğuma göre. Sadece iPhone5 için, güncelliyorum bakalım yarına denerim :)
iphone 4 var 6.1.2 6.1.3 ve daha öncedende facebook uygulamasında resim falan açınca çokçok kasıyo acayip rahatsız edici durum varmı yapçak bişey ?
telefonumu yedekledim restore edicem. Yedeklemeleri geri yüklerken wireless şifrelerinide telefona geri yukluyomu?
6.1.4' ü yükledikten sonra sanki telefonun sesi azaldı, yukarıda levent abinin dediği olay cızırtıyı gidermek için yapılmışsa büyük ihtimal aldılar telefonun sesini. Abidik gubidik şeyler yapıyorlar, zaten JB' de yapamıyorum :D
İphone 4 desteği ne zaman kalkıcak bakalım :)
Iphone 5 için siyah kırmızı vapor case bulabilirmiyiz satan bir yer bilen varmıdır ? Gittigidiyor'a pek güvenemedim nette sadece orada var.
http://www.casfree.com/images/201210...ase-red-08.jpg
İnternet kullanan/kullanmaya çalışan uygulamaları görebiliyor muyuz? Normalde 1gb kotamı hiç geçmeden kullanırdım ancak bu ay sürekli 3g'yi açık bıraktım 13 günde 1 gb kotam bitti.Hemde hiç bir şey yapmadım öyle video izleme falan yok.Facebook ve whatsapptayım o kadar arada foruma bakarım işte.Bu ay çok kötü oldu daha yarısına gelmeden hızımın düşmesi.Yeni yüklediğim 1 2 uygulamayı sildim ancak kontrol edebiliyorsak yine de bakmak isterim
telefonundaki tüm uygulamaları yazar mısın..
şarjın da çabuk bitiyor mu?
ayarlar - hakkında- reklam
ayarlar - hakkında - tanılar ve kullanım
üstteki iki menüdeki durum nedir?
@yogi
Yedek nerede?
iCloud dan mı geri yükleme yapacaksın yoksa makinaya yedek aldın da onu mu telefona geri atacaksın..
iCloud ise şifre gelmez.
kendi dataların ise gelir.
Engin abi, dün tom cat 2, tango yüklemiştim ancak geri sildim.Şuan için mevcut olanlar;
Temple run
Temple run 2
Temple run Oz
Fruit Ninja
Most Wanted
Fifa 13
Line runner
Line runner 2
Flick Shot
Kim bilir
Kelime Kazanı
Okey
The Curse
6 Numbers
Stupid Zombies 2
Hill Climb
--
Sahibinden
Flashlight (yeni güncellendi şüphelendim açıkcası)
iturkeybiz
Online işlem avea
World Atlas
arazi ol
wallpapers
CamWowPro
İmsakiye
Mybilet
--
Youtube
Karnaval
Evening Tunings
Hemen hemen hiç bir zaman altta bile açık bırakmam.Ancak bu ay birden bire doldu.
Diğer istediklerin;
Reklam kısmında "Reklam Takibini Sınırla" mevcut ve açık.(mavi demek istedim)
Tanılar kısmında "Gönderme" seçili.
Şarj konusu çok çabuk bitmiyor ancak 1 2 haftadır 3gyi hiç kapatmadım.Ondan tahmini diyorum.
Simlocklu UK orange iphone 4 kontrat bitmiş bir arkadaşım verdi nasıl bir yoldan açıp kullanabiliriz?
iOS 6'da güzel bir (sms,not,resim vb.) şifreleme programı tavsiye edebilecek var mı ?
Ücretli ücretsiz farketmez.
iphone 4 ün arka kameradaki camı düşmüş, foto çekerken de netlemiyo.. ikisi birbiriyle alakalıdır heralde.. garantiye götürsem yaparlar mı kullanıcı hatası mı derler sizce?
bi de 4 kamerası yerine 4s kamerası takma şansım olur mu? kendi cebimden değiştirmek zorunda kalırsam öyle yapıyım da bişeye benzesin bari diyorum
programlarda sorun yok..
saatin yanında location icon unu açık yakalıyor musun ?
statusbardaki yüzdenin yanındaki simgeden bahsediyorum
http://cdn.cultofmac.com/wp-content/...Featured21.jpg
ikinci bir ihtimal ise gece şarja taktığında icloud a yedekleme yapması.. normalde wireless bağlandığında yapması gerek ama..