Benim 4s her pc de sarj olmuyor illa donanim yuklemesi istiyor.isyerindede sinirli pc ler var sikinti oluyor sarj olmuyor falat samsunglat her usb cikisina sarj oluyor butun appler mi boyle?
Printable View
Benim 4s her pc de sarj olmuyor illa donanim yuklemesi istiyor.isyerindede sinirli pc ler var sikinti oluyor sarj olmuyor falat samsunglat her usb cikisina sarj oluyor butun appler mi boyle?
Şarj eden ve şarj etmeyen bilgisayarların USB versiyonları nedir?
Bildiğim kadarıyla sizin de söylediğiniz gibi Android USB versiyon seçmez direkt şarj eder.
Ancak iOS USB versiyon seçer.
Sebebi ise farklı sürümlerdeki USB lerin farklı voltaj verebiliyor olmasıdır.
Apple cihazları kullanıcının voltajla ilgili sorunlarını bertaraf etmek amacıyla USB versiyonunu kontrol ettikten sonra şarj işlemine başlar.
(Dikkat ederseniz şarj ünitesini telefonunuza taktıktan yaklaşık 1-2 saniye aralığında geçen bir zamandan sonra şarj işlemine başlar. İşte o aralıkta "beni neye bağladılar" diye kontrol ediyor.)
Apple'ın tüm olasılıkları düşünen paranoyak bir firma olduğunu unutmayın :)
Spor gazetesi:D anlamistim bunu donanimi yukleyemessede sarj etmiyor.arkadasim osilaskop ile sarj ediyor benimki etmiyor dalga konusu oluyoruz:)
Dalga konusu olacak bir şey yok.. :)
iPhone voltajla ilgili sorun yaşama telefonun bozulmasın diye seni koruyor :)
Bazen direkt elektriğe taktığınızda da "iPhone şarj olmuyor" uyarısı görürsünüz. Bu, o prizdeki voltajın dalgalandığını gösterir.
Ya da orjinal olmayan kablolar da aynı şeyi yapar. Yine aynı şekilde sabit 5w lık akım üretemediği için cihaz şarj olmaz :)
AVH-5950 DVD cihazıma cd-1200 kablo ile ipod touch 4. nesil bağlayıp kullanıyorum netten araştırdım şarj etmesi gerekiyor ama bu aksesuar ile desteklenmiyor diyor küçük boyutlu bir programla oldugunu duydum ama bulamadım kullanan bu tür sorun yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
İkon Facebook'tan sohbet ederken çıkıyor.Sürekli açık değil arada yani konum istendiğinde bağlanıyor sadece sanırım.İcloud yedeklemesi açık durumda.11 gün önce yapmış ve bu aralarda wireless kullandığım halde yedekleme yapmamış.Sanırım temiz bir restore yapmam gerekiyor.
store üzerinde sürekli 3 5 9 43 şeklinde kırmızı daire içi numara görmekten sıkıldım , birini güncelliyorum iki güne başka bişey güncel istiyo.Otomatik olarak ne güncelleme istiyosa yapsın , bana bulaşmasın şeklinde bi seçenek varmı?
çok bişe yok aslınsa ama el mahkum vakti geldimi güncelliycez o zaman:D
Bu arada 5 te belli periyotlarda wifi dan kopma sorunum var bi iki gündür...kronik mi son ios ta yoksa sadece bende mi var?uzun süre kullanmıyorum , sonra elime alıyorum wifi simgesi yok , ayarlardan wifi a girdimmi tanıyor anında.
Cydia da bunun bir çözümü vardı Applestore daki rakamları yok ediyordu. İsmini hatırlamıyorum ama ***** artık Androidçiyim :D
şu an yeni aldığım i phone u kurmak için açtım.Eski telefonumun sim kartı uyumsuz oldugu için sim kart takmadan aktive etmek istiyorum i phone u.Fakat i tunes a bağlan dediğimde i tunes da ''We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time'' şeklinde bir hata çıkıyor. Cihaz yurtdışı falan değil burdan bugün aldım.Bu sorunun sim kartla mı alakası var acaba??
sizde msj karakter sayısı kaç ben ne yaptıysam 152 yazıyor hep anlamadım gitti
macintosh air 13 inch mi
11 inch mi?
yoksa su yeni cikan retinali 13 den mi almali..
fiyat kismini unutun
6.1.3. için ne zaman untethered jailbreak çıkar bir bilgi varmı?
retina lar ilk çıktığında amerikadaki forumlarda ekranla ilgili ciddi sıkıntılar olduğunu yazmışlardı baya uzun uzadıya.. sonradan sorun giderildi mi, yeni partilerde sorun var mı bilmiyorum. İyi araştır retina mevzusunu, giderilmişse retina.. Retina nın batarya performansını etkileyeceğini unutmamak gerek bir de..
ama air 13 de gayet başarılı.. Büyük değil, küçük değil, çok ideal bence.. Hem ekmek bıçağı kullanılabilecek derecede ince :) isviçre çakısı gibi namussuz :)
Hatunda i7 8 gb ram 512 ssd li air vardi. takiliyor diye gitti pro aldi kalas gibi,
aleti teslim ederken aglamakliydim ben