cydia'dan yüklediğiniz programları normal iphone içinde ki programlar gibi silmek için "cydelete" yükleyin
cydia'dan yüklediğiniz programları normal iphone içinde ki programlar gibi silmek için "cydelete" yükleyin
İnstallousda yok galiba dyno programi bulan arkadas var mi ?
Dynolicius'u ben 15T motorlu bir Strada TC de denedim (RC araç oluyor kendileri ) Üzerine sabitleyip gazladım. ilk an sarıyor lastikler, sonra tam hızını alacak alan bitiyor haifif sağ yapıyorum ondan sonra devam ve bitiyor. Ahanda görseli
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
ben 4.3.5 yükledim jailbreak olarak tethered çıkmış cihaz kapanıp açıldıığnda jailbreak iptal oluyormuş 4.3.3 e dönme şansım varmı?
Bu cydia ne dio ya hic bisi cekemiorum this might be fix your package tarzi bisiler soyluorum nereden fixlicem bu package...su unlimtones u indiriiim dedim beceremedim.
bu arada hangi programın ne işe yaradığını ? Nasıl jb yapılacağını belirten bir konu açayım mı ne dersiniz ? Örnek veriorum Cyda'daki değişik eklentiler felan. Eğer olur derseniz 1-2gün notlarımı toplayıp fotoları upload etmem gerekecek![]()
sonunda hallettim teşekkürler![]()
mehmet unlimtonesi cydiadan aramanı öneririm,eğer yine bulamazsan sana bir kaynak vereyim onu eklersin oradan aratırsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)