Genelde 7.gün kapanır ama o tamamen şans işi :)
Printable View
ıphone 4s sarj aletın bozuldu orjınal alabılecegım bı sıte var mı
vatsaba güncelleme geldikten sonra location acık olmazsa var olan fotografı paylaşamıyorum.
bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?
data kablosunda cok bir sıkıntı yasamassın , sadece erkenden kopar veya kacak filan yapabilir tabi ciddi birsey degil degerler düsük oldugndan ... asıl önemli olan kabloyu taktıgımız fis ... cin mallarının amper ve voltajları yazdıgı gibi oluyor düsük kalırsa ısınma yapıyor , daha sonra yanmalar veya telefona fazla yüklenip telefonların bataryalarının da patlamalarına neden olabiliyor
Kabloyu ebayda 7 liraya falan alabilirsiniz.Ben 5 tane almıştım hala kullanıyorum sıkıntı yok.Şarj aletiyle almıştım hatta ondada sıkıntı yok.
Aynen öyle şarj olayı deli ediyor beni, onun dışında herşeyle kusursuz.. 6-7 saat gidiyor galiba benim, full kullanımda da tüm internet app'leri açıkken geçen 3.5 saat gördüm de çok şaşırdım, bir yanlışlık mı var ki..
Bunlara orijinal batarya alabiliyor muyuz extradan. Orj olmayan kılıf şarjları var ama onlar sağlıklı değilmiş, telefonun soketi yanıyor ve anakartlara zarar veriyormuş
Şarj bu derece kötüyse geçmeyeyim 5'e . :)
acil yardıma ihtiyacım var güncellemem gereken programlar vardı kullandığım güncelle dedim 3 programı yarım saatir güncelleyemedi bir türlü yükleyemiyor internet hızımda da bir sorun yok kafayı yicem en son sinirden telefonu duvara atma raddesindeyim lütfen yardım edin :)
Güncelleme aşamasındaykrn programları silebiliyosan sil sıfırdan yükle
Önce bi google yap nette sorun var mı sayfayı açıyo mu diye :)
Arkadaşlar ipad mini4g tabletime w.app yükleme şansım yokmudur ya ?
telefonumun internet sorunu kaldığı yerden devam ediyo şimdide watsupa girmiyor modem den alıyorum internetimi ve telefondan tüm sitelere giriyorum bilgisayarımdan dizi izliyorum ama telefondan bir watsupa giremiyorum kafayı yedirtecek bu telefon bana sizce napmalıyım :)
Önce cihazı açıp kapayın düzelmezse whatsapp ı silin ve tekrar kurun.
Not: whatsapp ı sildiğinizde apple storedan tekrar ucretsiz indirebilirsiz.