şarjda bir sorun yok da benim evdeki wifi ile sıkıntısı var hem telefonda hem ipadde
Printable View
şarjda bir sorun yok da benim evdeki wifi ile sıkıntısı var hem telefonda hem ipadde
Benim şarjdada skıntı var gece &15 deydi sabah bi kalktım%1 noluo bu tele arkadaş ya
internete girerken çok sıkıntı oluyor ve wifi de zırt pırt internet gidip geliyor şarjıda daha hızlı tüketiyor ne diye yükledim nalet olsun
Arkadaşlar az önce ıpad im de internete takılırken birden bağlantı koptu şuan hiçbir wifi ağını görmüyor sizce neden olabilir bu ?
Arkadaşlar belı alakası yok ama bendekı beyaz iphone 4s i ,siyahı ile değişmek istiyorum varmıdır değişmek ısteyen arkadaşımız..Bendekı cıhaz 6 aylık genpa garantili 16 gb :)
beyaz 4s candır değiştirilirmi yaa :)
BONUS :D
iphone2 izlediğim bütün testlerde olduğu gibi yine beni şaşırtmadı 3g yi geçti :D
iPhone 3GS 8GB'lik modeline iOs6 yukleyen oldu mu hic? Kasma yapiyor mu?
IOS 6 yukledıkten sonra az cekme gıbı bı sorun yasayan var mı Turkcell Iphone 4 cıhaz 3g'de neredeyse hıc full gormedı daha
Yeni ipad IOS6'dan sonra uygulamalarda kapanmaya başladı.. Özellikle sahibinden ve sahibinden emlak ta çok sıkıntı yaşatıyor.
Birde yeni IOS'a kadar telefonla bluetooth bağlantısında sıkıntı yoktu, şimdi bağlanmıyor..
Yüklemez olaydım..
İos 6 da telefonu modem gibi ozelliği kaşkmışmı benmi bulamadım
Birde yApmadan once turkcel yedek almıştım rehberi geri yuklemek istediğimde desteklenmeyen cihaz diyor
modem özelliği hala mevcut.