Sessize alman lazim telefonu yoksa kapanmiyor
Printable View
Sessize alman lazim telefonu yoksa kapanmiyor
İos7 ye geçtikten sonra mı oldu ? Telefon sessiz konumda iken kameradan ses geliyorsa bir problem var demektir. Telefonun içinde kamera sesi ile alakalı hiçbir bölüm yok belliki durum yazılımsal
bi kapatıp açın bence :D
Yatacak yeriniz yok nan sizin..
iPhone 5S and 5C Drop Test! - YouTube
iphonedo yine yaptı yapacağını parmak izi özelliğinde adam safkan türk :D
ben ios 6ya gecıs yapıcam alısamadım cok kasıyo ip 4de :(
beyler soyle sacma bı sorunum var, ıphone5 ten facede foto yada herhangı bısı paylasıyorum. laptoptan bakıyorum o paylasımı goremıyorum. bırılerı begenıyor fotoyu sonra acıp bakıyorum telden gorunuyor sonra sayfa guncellıyorum teldede gprunmemeye baslıyo. ısın baska bı garıbı bı arkadasıma soruyorum varmı foto dıye yok dıyo dıgerı var gorunuyo dıyo ama benım duvarıumda felan yok. en son face guncellemesını yaptım ama tel ıos 6.1 dı sımdı ios 7 yukluyorum belkı duzelır ama nedır bunun sorunu
ayrıca ıos 7 den sonra whatsapp kafayı yedı foto yada ses gondermıyo
facedekı o ekledıgım fotoyu telde gpruyorum sılmeye calısıyorum
The operation couldn't be completed. (FBAPIErrorDomain error 100.) hatası verıyor
Temiz kurulum nasıl yapabilirim 4S e.Telefonun içindeki her şeyi silip direk ios 7 kurmak istiyorum , Quantum hocam galiba siz yardımcı olabilirsiniz konuyla ilgili.
Beyler 4 var eşimde , kurup kurmama konushnda tereddüt ettik , kasma kusma varmı?5 te sorun yok ama 4 te tecrübe eden var mı?
4 kullandim cok bi kasma goremedim asil telefonun sahibi guzel oldu dedi.
Temiz kurulumu sorana gelince telefonu formatla ayarlardan sonra ustune kurarsin
ben ıos 7 yı 3 aydır kullanıyorum valla pısmanım keske 6 ya gerı donebılsem yanı o derce
whatsapp dün gece 1 ile 4 arası fotoğraf gönderemedi hiçbir şekilde 3-4 arkadaşımda aynı sorunu yaşadı şu an bir problem yok sanırım ios7 yi görünce affalladı biraz güncelleme gelirse çok iyi olacak eski klavye , eski tip görünüm vs henüz kurtulamadık :)
Bende 4 kullanıyorum.7yi kurdum kasma çok az hissedilemicek derecede var. Bence 6 da kalın. Fotoları falan kurtarabildim ama programların hepsi gitti.Keşke 6da kalsaydım durduk yere iş çıkarmayın başınıza..bence.
ios7 7 de zil sesimde kısılma var .. En yüksekte gözükse de sesi çalarken aç çıkıyor..
Edit..
Borked