ios7 de , şu aşşağıdan çekilen zımbırtıya neden 3g açma kapama koymamışlar?
Printable View
ios7 de , şu aşşağıdan çekilen zımbırtıya neden 3g açma kapama koymamışlar?
onu da ekleyip androidcileri üzmek istemediler herhalde :D
oda olsa s4 500 lira olurdu :D
onuda koysalardı samsung telefon yapmayı bırakırdı diyosunuz :D
Şu 3G açma kapama olayı herhalde sadece Türkiye de vardır.
Menüden açma kapama koymayı akıllarına bile getirmemişlerdir, nereden bilecekler ki bizim milletin telefonlarını Nokia gibi kullanmak isteyeceğini..
Konuşurken arkada elma parlıyor mu başkalarına doğru? Tamam..
Gerisinin vur .tüne rahvan gitsin.
Şarj vs demeyin bana.. Şarjın uzun gitmesinin sadece 3G ile alakalı olmadığını herkes biliyor.. Bin tane yolu var şarjı uzun tutmanın..
5C ve 5S gelsin, 5'in fiyatı biraz daha mantıklı seviyeye gelince, yine sahalara dönebilirim :D , federallerden de kurtulmuş olurum :D
Haydee, bir kere onun trafiğe çıkış tarihi 2010, yemini, suyunu eksik etmiyordum, bataryasına iyi davranıyordum, hatta çizilmesin diye arka kapağına kaç kere cila uyguladım, nankör telefon işte ne beklersin ki :D :D
Telefona nazik davranmayacakmışsın onu anladım, ip5 alırsam, kilidi ayak baş parmağımla açacam, akşam eve gelince ayaklarımı yıkatacam :D :D (iakyıkat app :D :D )
karbüratorlüymüş onunki..
63 darbesi görmüş bir telefona böcek falan yakışmıyor.. Lütfen..
Edit:
@hakan?
iakyıkat app mi?
Ne enteresan şeyler geliyor nasıl bir fantazi dünyan var senin yahu? :D
Sendin dimi bana "abi kamerayı rusça yazılara göstereyim, o translete etsin, bana türkçeyi bülbüller gibi şakısın" diye fantazi yapan..
Şimdi hatırladım bak.. :D :D
:D :D :D :D sidewalk superintendent olunca böyle oluyor :D :D
Çok okudum devreler yeni yandı :D
Ne karbüratörü ya, common rail direct injection'lıydı telefonum, canım telefonum, ohooo, getti getti :D :D
Valla o translate app.'yi ben istemiştim ama sende o app'yi yapmayıp beni üzmüştün :D
Şimdi ona Japonca, Çince ve Korece'yi de ekledim, hatta Norveç'ce de olsun. :D :D (olursa şahane olur :) )
Başka bir app. daha aklıma geldi, karşındakinin yalan söyleyip söylemediğini anlayan app. istiyorum, ya da negatif enerji mi yayıyor, ya da hinlik peşinde mi değil mi onu anlayan app. istiyorum :D :D Çok mu şey istiyorum ben ya :D :D
Harbiden ya, ama fırından yeni çıkmış olacak, haşlak olacak o ekmek yani el bile zor değecek :D
Birde yemek yapsa, ben ofisten akşama bu menüyü istiyorum diyeyim, tamam abi, hemen hazırlıyorum desin :D :D
Bir söylentiye göre tüm bunlar ip6'da standard olacakmış :D :D :D