arkadaslar telefonla basim dertte.![]()
i5 almistim 1yi once, telefonun sarj sikintisi basladi, bazen sarj olmuyo, bazen sarj kablosunu kastirinca calisiyo,bazen hic sorun yok direk takar takmaz calisiyo.
garantiden tamire gonderdim 2 kere ikisindede fiziksel kullanim hatasi diye geri gonderdiler..
dun icini acip baktim fakat bi skinti goremedim..
Ankara'da bu isi kisa surede cozebilecek, kendisi, tanidigi olan var mi?
guvenebilecegim birisi olursa eger cok sevinirim,
cok duyuyorum telefonu acip cakma batarya, gibi malzeme takip farkettirmeden telefonu verenler var..
fiyat ortalama ne kadar tutabilir, yada elinde jack varsa satin alabilirim..
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
fizy benzeri arka planda şarkı çalan uygulama var mı? fizy sapıttı 2. şarkıda kesiyor aradığımız şarkı çıkmıyor felan
Beşevler starbuckstan 3.caddeye dönmeyip düz devam ettiğinde ilerde solda bir iphone servisi var, iphoneburada gibi bir ismi vardı. Gayet disiplinli çalışıyolar, ben memnun kalmıştım.
Ayrıca forumdan Mehmet abi var, balıkçıoğlu işhani bodrum katta Zore İletişim. Marka farketmeksizin her marka teknik serviste gerçekten başarılılar.
Arkadaşlar benimde bir sorum var. Eskiden 4S kullanıyordum telefona e-mail geldiğinde hemen uyarı veriyordu. Şimdi 5S gold aldım. E-mail geliyor telefon hiç uyarı vermiyor. Bildirimler, sesler felan açık. E-maile tıkladığımda e-posta denetleniyor diyor 10 saniye bekliyorum ondan sonra e-mailler düşüyor ve uyarı veriyor. Nedir bu anlayamadım.
4s telefonumda wifi sorunu var wifi açılmıyor.Wifi entegresini değiştirdim bir süre açılıp kapanıyordu.2 gün önce tekrar bozuldu biraz araştırmadan sonra buzdolabına koyunca düzeliyor diyr okudum kapatıp koydum 5 dk açıldı wifi ama birkaç gün sonra tekrar kapandı.Tekrarlıyorum yine açılıyor yokmu bunun çözümü ? Yanımızda difrizmi taşıyalım![]()
bilgisayardan iphone'a nasıl video atabiliriz.itunes ile yaptım fakat videolar klasorune atıyor.fotograf albumune nasıl atabilirim?
Ben iTools denen bi prog buldum. Tavsiye ederim onu kullanın. İtunes otomatik yapıyor seçemiyosun sanırım nereye atacağını.
iTools One-stop manager of your iPhone, iPad & iPod Touch
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Arkadaşlar numara mı değiştirdim ve whatsapp ı silip tekrar yükledim ancak kişi listemde ki kişilerin hiç birinin fotoğrafı çıkmıyor ne yapmam gerekli ?
Merhaba
telefon takası için telefondan imei numarasını verip garanti kontrolü yapıcaz.İmei verme durumunda herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)