ayfon 4s ın cok yavasladıgı dusuncesındeyım jealbreak yapan var mı cıhazda hızlanma var mı nasıl telefonda olanlar sılıyor mu bırde?
ayfon 4s ın cok yavasladıgı dusuncesındeyım jealbreak yapan var mı cıhazda hızlanma var mı nasıl telefonda olanlar sılıyor mu bırde?
Ayarlar - Gizlilik - Konum servisleri - Sistem Servisleri
Hangileri açık?
1 ve 3 açık olsun, diğerleri kapalı olsun.
Birde batarye simgesinin yanında her zaman açık (ya da yarı aktif) GPS simgesi var mı? Orada GPS simgesi olmayacak.
Eğer GPS simgesi görüyorsan (Sağ yukarı ok şeklinde) Ayarlar - Gizlilik - Konum servisleri bölümünden GPS i hangi uygulamanın kullandığını görüp kapat.
iphone dahili gps özelliğine net paketten yedirmeden ipad wifi ile nasıl paylaştırabilirim?
cihazlar:
iphone 5s ios 7.0.6 oem
ipad mini wifi retina ios 7.0.6 jb
5s anımsatıcı sıkıntısı çeken var mı? öğe ekleyip alarmını kuruyorum(hem lokasyon olarak hem saat üzerinden denedim) ama alarm devreye girmiyor. Ne zaman anımsatıcıyı açıyorum kurduğum saati gösterip alarm çalmaya başlıyor. Ne olabilir problem?
İnternet degil sadece gps. iphone 5s gpsini ipade paylastirmak istiyorum abi.
Cok tesekkur ettim. Telefonde JB yok. Yapmak istemiyorum ama mecbur kalirsam yapacagim artik. Sadece gps paylastiriyor degil mi? Yoksa avrupada canimizi okur internet
Hangi repoda mevcut bu airblue gps?
EŞİmİn İphone 4 Ü aŞiri yavaŞlamiŞ , en ufak bİ İŞlem İÇİn 10 sanİyeden fazla beklemek gerek net sÖylÜyorum.son sÜrÜm yÜklÜ sanirim.hizlandirmak adina verebİleceĞİnİz İpuÇlari varmi?
Telefondaki OTA güncellemeden ziyade iTunes üzerinden temiz bir restore yapılırsa ya da en kötü telefon içinden update sonrası sıfırlanırsa farkedilir biçimde hızlanacaktır
Jb yoksa;
ayarlar>genel>erişilebilirlik hareketi azalt ve kontrastı artırı açın
Ayarlar>denetim merkezi>uygulama içinden erişimi kapatın
Ayarlar>genel>spotlight altındaki herşeyi kapatın
Ayarlar>genel>arkaplanda uygulama yenileyi kapatın(push bildirimleri etkilenmez)
Jb varsa;
NoSlowAnimations(animasyon süresini azaltır)
Barrel(sayfa geçişlerini düzeltir)
Ve en önemlisi [iOS 6.X +] Remove Launch Daemons - SiNfuL iPhone
Bu linkte yazılan launch daemonları kapatır ve iPhone 4S OpenGL driverını atarsanız telefonu her anlamda 4S kıvamına getirirsiniz..![]()
7.1 cikti sonunda hayirli olsun![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)