çıkmayacak.. ios5 için tüm hazırlıklar..
xSellize Repo reposu yoksa önce ekleyin, sonra mCoolPhone kurun.. activator ile yapamazsınız bunu..
Printable View
çıkmayacak.. ios5 için tüm hazırlıklar..
xSellize Repo reposu yoksa önce ekleyin, sonra mCoolPhone kurun.. activator ile yapamazsınız bunu..
peki ne etcem ben:( ios 5 çıkıncamı jb yapabilicez ios 5 yükleyip 3gs tel
teşekkür ederim quantum ;)
ios 5'i 3. nesillerde kullanamayız gibime geliyor?
3G kullanıyorum ve 4g çıktığından bu yana, yani son gelen update iyükledikten sonra telefon son derece yavaşladı, down grade yapılabiliyormuş, internette bulduğum yöntemleri beceremedim, yapan eden varmıdır ...
iOS5 çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde untethered jb çıkacak.
jb istiyorsan ya 4.3.3 versiyonuna döneceksin (telefonun shsh kaydını aldıysan), ya da
iOS5 yükleyeceksin, JB untethered yapacaksın :)
Rica ederim :)
3g ve 3gs lerde iOS5 çalışacak. Ancak 1 ve 2nci nesillerde çalışmayacak. Artık destek de vermiyor onlara zaten Apple.
Telefon bir önceki versiyonunda iken Shsh kaydını almadıysanız downgrade yapamazsınız.
Geveyden kurtulmanın yolu yokmu?
USA kaynaklı bazı internet siteleri belirli bir ücret karşılığı imei no yu kullanarak unlock yaptıkları iddiasında bulunuyorlar ancak ne kadar doğru bilmiyorum.
150-200 usd arası değişken ücretler talep ediyorlar.
farklı gevey yok bildiğim kadarıyla.. Ancak çıkarırlar sanıyorum.. ya da üstte yazdığım gibi unlock şansınızı deneyeceksiniz.
müjde diyim
iOS 5'i destekleyen cihazlar:
iPhone 4
iPhone 3GS
iPad 2
iPod Touch 3 ve 4. jenerasyonlar
http://www.iphoneturkey.biz/2011/10/...-paylasim.html
Fifa 2012 diyorum, kariyer modu var süper gerçekten :)
Simdi tekrar kullaninca farkettim de; "Viber" uygulamasi whatsappten bile guzel bir sey ya, wi-fi oldugu surece saatlerce bedavaya konusuyorsun, muhtesem :)
viber iyidir:) watsup kurulu bile değil bende:D
yaw ipad e atmak için programları, ona da mı jb yapmak gerek
Evet iphoneyardım.net de gerekli bilgiler mevcut
Oyun olarak ,
Cross Fingers
Lavalanche
her ikiside tavsiyedir arkadaşlar pişman olmassınız :)