şu ters çevirince meşgule alma olayı falan nasıl yapılıyor arkadaşlar detaylıca anlatabilecek olan var mı ?
Printable View
şu ters çevirince meşgule alma olayı falan nasıl yapılıyor arkadaşlar detaylıca anlatabilecek olan var mı ?
Photobuckettan foruma atamiyoruz sanirim ???
Hay ben o oyunun ta....
Aynı takımla sadece 1 kere 2. sezona geçtim, her sezon bitip yenisi başlayacakken loading ekranında %48 de kalıyor. oyunu kapa aç yapıyorum, Başka takım seçince devam ediyo diğer türlü takılıyor.
Oynayanlara bir tavsiye, scout u level 10 getirin ve il baş defans sonra ortasaha arattırın america da :) güzel oyuncular çıkıyor :D
arkadaşlar selam
bir tanıdığım iphone almış program yuklemek ıstıyor. sımdı telefonuna baktımda cydia diye bir program kurulu sanırım bu telefon jb lenmiş. jb hakkında en ufak bir fikrim olmadığından kendi appstore şifremi yazıp program ındırmedım.
- şimdi bu telefonun jb olup olmadığını nasıl anlarım
- jb li ise nasıl program yuklerım teşekkurler
Cydia'da installous aratıp yükleyin daha sonra bu program ile oyun/program aratıp indirebilirsiniz
teşekkür ederim:)
ayrıca PC üzerinden indirdiğiniz uygulamaları cihaz jailbreak olsa bile itunes üzerinden telefona yükleyebilirsin.
bu akşam jb yapıcam sıkıldım orj kullanmaktan :D
bende 3gs war en guncel wersıyonu kurmustum acaba buna jaılbreak yapabılırmıyım
-versiyonum 4.3.5 (8L1)
JailbreakMe 3.0
burdan bakıyorsun sanırım.
cihazda safariden girince çıkıyor bilgiler
şu çarşamba gununu beklıyeylım ben en iyisi
Aynen 12 ekimdeb sonra hayat daha bir guzel olacak iphone lar icin ios5 i beklemeliyiz :)
shsh kaydını beceremedim ya yapan birinden yardım istiyorum iphone.yardım.net felan önermeyin kafam karışıyor orda yazılanları anlamıyorum.
iCloud for iPad, iPhone and iPod; a demo video from Apple - YouTube
videonun 48 sn deki gibi iphone için app varmı?
Facebook uygulamasi guncellendi arkadaslar belki indirmeyeniniz olmustur arayuzu degismis ben begendim şahsen sıkılmıştım artik deneyin bence
Bencede yenı facebook eskisinden daha guzel olmus :D Arkadaslar hepberaber toplanıp blackberrysı olanlarla dalgamı gecsek :D internete giremiyolar :D BBMleri calısmıyo :D mesela cogunuzun arasında olmustur oo benım ıphonem var yok benım blackberrym var :D aynı 106 GTİ yle Vtecciler arasında olan tatlı atısmalar gibi :D yarın ilk işim en yakın arkadasımda blackberry var onu kızdırmak olucak :D:D:D tavsiye ederim :D:hahaha: