Okuyamayanlar olabilir diye yazıyorum;
iPhone adaptörü : input 100-240V - 50/60HZ 0.15A
output : 5V-1A
Casper adaptörü : input 100-240V - 50/60HZ 0.2A
Printable View
Okuyamayanlar olabilir diye yazıyorum;
iPhone adaptörü : input 100-240V - 50/60HZ 0.15A
Casper adaptörü : input 100-240V - 50/60HZ 0.2A
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007293976251
şu profildeki dükkan iphone 5 için cam+ ekran değişimine 180 tl diyor , güvenilirmi
macbook almak istiyorum eğer alırsam yanında ek almam gereken başka şeyler var mı acaba
özellikle teyid ettim evet dediler.Parça fiyatları ne kadar , telefoncu arkadaşlar varsa yorum yapAbilir mi
Evet dostum fiyatlar o civarlarda 200 tl bandinda bu adam biraz daha ucuza takiyor yada bunkar kalite kalite oluyor belki adamin kullandigi 2.kalitedir. Genelde 3 kalite mal oluyor piyasada duabi cin bir yer daha vardi :) disaridaki ekranlarin hicbiri orjinal degil (arada azda olsa istisnalar vardir) apple dissriya kendi yedek parcalarini satmiyor. Dusuk kaliteli,er oldugu gibi gercekten kalitelilerde mevcut. Ben 3-4 iphone ekranimi disarida degistirttim sikinti cikmadi. Ama birazcik daha kirilgan oluyorlar bence sonradan takilanlar :)
iphone 5 ekranını değiştirdik komple 200 gibi bir rakama, dokunmatikte filan hiç sorun yok fakat kısa süre sonra ekranda belli yerlerde kararmalar başladı
iPhone 5 bataryalarını değiştirmek isteyenler dikkat!
iPhone 5 bataryalarını değiştirmek isteyenler dikkat - Hürriyet TEKNOLOJİ
iphone 5 ilk çıktığında 2 ay kullanıp demiştim ki bu telefonların özellikle siyah modellerinde tepe tuşu sorunu ve batarya sorunu olacak apple'ın başı ağrıyacak demiştim ve nitekim birkez daha haklı çıktım hahaha bu adamlar beni işe alsın ya :)
arkadaslar iphone 4 kullanıyorum tamamen kutudan ilk cıktıgı hale getirmek için restore yapmak istedim ama olmadı niyeyse şuan ios 6 yuklu ben herseyin silinip ios 7 yukleyip yigene vericem ama yapamadım.ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar eğer iphone 5 çok hızlı şarj probleminiz var ise muhakkak aşağıdaki siteden kontrol edin. Eğer seri numaranız uygun ise 29 ağustostan sonra zorluya götürmek lazım.
Konunun detayı :
Apple, şarj sorunu olan iPhone 5'ler için değişim programı başlattı
Kontrol edilecek site :
https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-battery/
Iphone 5s kullaniyorum safariden techturkeyi actigimda tum konularda msj yazma bolumu cikmiyor konu kilitli gibi sadece okuyabiliyorum normal googeldan actigimda ancak yazabiliyorum
Bu tarz garip bir olay yasayan varmi ?
Arkadaşlar cam+ekran değişimi için düzgün bi yer tavsiye edermisiniz direk gideceğim , bizden bu işi yapan varsa özelden ulaşırsa çok sevinirim.
Bu arada cihaz iphone5