Ahmet ayarlar genel spotlight aramasi menusunde istediklerini isaretlersen gelir :) Apple's iOS 7 brings quick Spotlight search access to every app page
Printable View
Ahmet ayarlar genel spotlight aramasi menusunde istediklerini isaretlersen gelir :) Apple's iOS 7 brings quick Spotlight search access to every app page
Telefonu değiştirirken yapılması gereken nelerdir bilenler yardımcı olabilir mi? kullandığım iphone5 de başka bir iphone 5e geçiş yapıcam.
i cloud yedeklemesi yaptım başka yapacağım bişey varmıdır?
İkinci el veya sıfır orjinal ip5 sarj aleti satan var mıdır? Pupa Bilişim'e 100lira verilir mi? Adaptör ve kablo birlikte.
Hadi hayırlı olsun millet :D:D:D
iPhone 6: Everything We Know | MacRumors
ohaaa :D ben 6 yı almam diyodum da çok güzel olmuş. Almak farz oldu :D
6 gelsede alsak :)
5s ile mutluydum :D
O değil de, küçücük telefona şarj yetmiyor.
Daha büyük ekran daha fazla şarj tüketimi demek değil mi ?
Bataryayı bayağı bi geliştirmeleri gerek. :D
Apple kullanıcılarına aslında böyle bişey lazım ;)
Lumia 930’un Kutusunda Sürpriz Var! - ShiftDelete.Net
selamlar ,
iphone 4S kullanıyorum şu anda , ön camı yaklaşık 1 yıldır kırık , kullanıma herhangi bir sıkıntısı yok , cam tuzbuz değil köşeden aşşağıya inen çatlaklar var .
yeni telefon alma arifesindeyim . Bu telefonu böyle mi satayım camı değiştirip mi satayım daha karlı olur bilemedim . etrafımda da telefoncu yok .
ahali ne der ?
telefon cam hariç herhangi bir sıkıntısı yok . tuşları vs canavar . pilini yeni değiştirdim. 16 çikobayt,siyah. arkası sıfırdan beri filmli .
5 veya 5s satan arkadaslar varsa talıp olurum yurt içi genpa ilk tercihim
Bu ıos 7 yüklemez olaydım üst tuşum basmıyor ıos 6 varken gelen aramaları meşgule alabiliyordum bu 7 dede tel kitliyken arandığımda meşgule alma tuşu yok ben mi bulamıyorum bi çare bana