C!N Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar telefonumla anlam veremediğim bir sıkıntı yaşıyorum; i Phone 6 64 gb kullanıcısıyım. Normal şartlarda evimde kullandığım wireless modem ile eşleşmiş idi cihazım, wifi'm açık ise eve geldiğimde otomatikman bağlanıyordu. Geçtiğimiz haftasonu şehirdışına çıkmam sebebiyle evimde modemimi kapatıp fişini çekip evimden ayrıldım 2 gün kapalı kaldı. Döndüğümde ise modemi açtığımda cep telefonumun kablosuz internete bağlanmadığını farkettim. Bağlanmak istediğimde bağlanır gibi yuvarlak simge dönüyor fakat asla bağlanmıyor. Öncelikle internet sağlayıcımdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüm, kontrollerimi yaptım bağlantıda problemim yoktu, bilgisayarımdan ve başka telefonlardan sıkıntısız bağlantı sağlayabiliyordum. Sadece benim telefonumla bağlantı sağlanamıyordu. Modemi resetleyip tekrardan kullanıcı girişi yaptım, buna rağmen bağlantıyı sağlayamadım. Modemden kaynaklanacak arıza ihtimallerinin hepsini çürüttükten sonra telefonumun arıza ihtimali üzerine yoğunlaştım. Telefonum da ilginç bir şekilde bağlanmak istediğim bütün wifi bağlantılarına sorunsuzca bağlanıyor, sadece evimdeki modeme bağlanmıyordu, ağ bağlantılarını sıfırladım, bağlantıları yineledim, bana mısın demedi. Şu an aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Kısaca telefonum evimdeki modeme wifi ile bağlanmıyor fakar görüyor diğer bütün modemlere sıkıntısız şekilde bağlantı sağlayabiliyorum, modemim bütün cihazlara bağlantı ve internet sağlıyor sadece benim telefonuma bağlanmıyor, modem markam tp-link, sizce sorun ne olabilir ?