iphoneun bug ını buldum, ipad dede işe yarıyor. Durumu bildirebileceğim bir yer varmı?
Printable View
iphoneun bug ını buldum, ipad dede işe yarıyor. Durumu bildirebileceğim bir yer varmı?
apple amerikaya mail atmak sanırım en doğru yol :)
Spigen'in ürünlerini gözün kapalı alabilirsin.
3 farklı ekran koruyucusu vardı ben aldığım zaman.
Hatta sordum fark nedir diye.
Ekran parlaklığı - parmak okuma hassaslığı - renk netliği diye bilgi vermişti yanlış hatırlamıyorsam..
6s sim kilidi kırabilen bir yer bilen varmı?
arkadaslar ophone 5 s ım sol ust köşeden ekran kendılgıınden acıldı apple servısıne goturdum cıhazım hiç dusmedı darbede almadı onalrda kagıda oyle yazdı ınceledıler darbe yok dıye ama aradan 10 gun gectı kasa yamuk dedıler bende yalanmı soyluyorum hıc dusmeyen telefon nasıl yamulur dıye tartıstık ve degısım yapılmadı 1200 tl ıstedıler boyle bır resıllık varmı ya
6 sınıfında şarj kullanımınız nasıl gidiyor ?
hangi sıklık ile şarj edip, tasarrufu kaçta açıyorsunuz ?
almanyadan telefon getirtirken vergi alıyormu almanya ek olarak? sitesinde yazan fiyat dışında ödeme varmı yani
icould kilitli ip6 var
telefonu nasıl degerlendirebilirm
anakartındegiştirsek olurmu anakartı bulanilirmiyim?
şipariş değilde oradan alınacak
e devlet uzerınden kayıt yapılıyor sanırım 135 tl olmus ordan yatırıp kaydı yapıldıgını anlatmış btk. +135 tl giriyor sadece ozaman :) 700 tl falan karlı oluyor ozaman alınır :) saolasın
http://www.apple.com/de/iphone/
bende değilde kız arkadaşım eğitime gidicek al bari dedim. benim 6 var yeter bana :)