User Tag List

Sayfa 516/692 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
13131 sonuçtan 9.786 ile 9.804 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    riske girmeyelim o zmn abi saolasın.
    Bide şu ebaydakilere bakayımda onlar sıra bekleyip alıpta satanlarmı oluyor acaba ?
    2 yil sozlesmen bittikten sonra indirimli fiyattan ( $199 olmasi gerek ) tekrardan iki yil sozlesme imzalayipta uc bes birseyler kar etmek isteyenlerin sattiklari telefonlar. Ebayden deneyeceksen eger verizon olmasina dikkat et diger alacagin operatorler Tr de calismiyor.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yil sozlesmen bittikten sonra indirimli fiyattan ( $199 olmasi gerek ) tekrardan iki yil sozlesme imzalayipta uc bes birseyler kar etmek isteyenlerin sattiklari telefonlar. Ebayden deneyeceksen eger verizon olmasina dikkat et diger alacagin operatorler Tr de calismiyor.
    tamam abi sağolasın.

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye çıkış tarihini ve satış fiyatlarını açıkladı. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, İtalya, Meksika, Rusya, İspanya ve Tayvan dahil 40’tan fazla ülkede 9 Ekim’de, Türkiye’de ise 16 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarının inanılmaz bir seviyeye ulaştığını belirten Apple’ın CEO’su Tim Cook, Apple tarihindeki tüm ilk hafta sonu satışlarının çok üzerine çıktıklarını belirtti. Müşterilerin geri bildirimlerinin inanılmaz olduğunu söyleyen Cook, kullanıcıların 3D Touch ve Live Photos’a oldukça ilgi gösterdiklerini ifade etti. Cook, 9 Ekim’de daha da fazla ülkede iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı müşterilere ulaştırmak için sabırsızlandıklarını söyledi. Lansmandan yalnızca üç gün sonra, 13 milyondan fazla yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sattığını duyuran Apple, iPhone 6s’in Türkiye’deki başlangıç satış fiyatının 3.099 TL, iPhone 6s Plus’ın başlangıç satış fiyatının ise 3.499 TL olduğunu açıkladı. Her iki telefonun satış fiyatını haberin devamında ulaşabilirsiniz.

iPhone 6s 16 GB: 3,099 TL
    iPhone 6s 64 GB: 3,499 TL
    iPhone 6s 128 GB: 3.899 TL

iPhone 6s Plus 16 GB: 3.499 TL
    iPhone 6s Plus 64 GB: 3.899 TL
    iPhone 6s Plus 128 GB: 4.299 T
    İnsan gibi fiyat koymamışlar

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye çıkış tarihini ve satış fiyatlarını açıkladı. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, İtalya, Meksika, Rusya, İspanya ve Tayvan dahil 40’tan fazla ülkede 9 Ekim’de, Türkiye’de ise 16 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarının inanılmaz bir seviyeye ulaştığını belirten Apple’ın CEO’su Tim Cook, Apple tarihindeki tüm ilk hafta sonu satışlarının çok üzerine çıktıklarını belirtti. Müşterilerin geri bildirimlerinin inanılmaz olduğunu söyleyen Cook, kullanıcıların 3D Touch ve Live Photos’a oldukça ilgi gösterdiklerini ifade etti. Cook, 9 Ekim’de daha da fazla ülkede iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı müşterilere ulaştırmak için sabırsızlandıklarını söyledi. Lansmandan yalnızca üç gün sonra, 13 milyondan fazla yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sattığını duyuran Apple, iPhone 6s’in Türkiye’deki başlangıç satış fiyatının 3.099 TL, iPhone 6s Plus’ın başlangıç satış fiyatının ise 3.499 TL olduğunu açıkladı. Her iki telefonun satış fiyatını haberin devamında ulaşabilirsiniz.

iPhone 6s 16 GB: 3,099 TL
    iPhone 6s 64 GB: 3,499 TL
    iPhone 6s 128 GB: 3.899 TL

iPhone 6s Plus 16 GB: 3.499 TL
    iPhone 6s Plus 64 GB: 3.899 TL
    iPhone 6s Plus 128 GB: 4.299 T
    Bu fiyatlarla buradan alınıp TR'de satılır arada 1.100 TL fark var maşallah

Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan apple.com dan kontratsız 6s almak mümkün değilmi. ben burdan alıcam NY adresime göndericem. ama alım yapabilmem için telefon hatları çıkıyor ıvır zıvır. biri varmıdır bu konuda beni aydınlatabilcek ??

749$ seciyorum sonrasında hat seçmek zorunda bırakıyor :S
    Ben de tek çare birini seçip kontratsız aldım 749'luk telefon taxle 801'e mi ne geldi. Kontratsız zannediyordum ama unlock değilmiş sanırım

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tmobile den alsan bile Tr de kullanamazsin. Verizondan baska unlock iphone satisi yapan operator yok. Hafatya fln tekrar dene ilk yogunluk belki uzun surmez.
    Hadi ya Ben de diyorum içinde gelen T-Mobile hat niye internet falan çekiyor Hemen çıkarıp koydum kenara kendi T-Mobile'ımı taktım. Şimdi ben bunu TR'de kullanamayacak mıyım? )

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi uçmuşlar iyice ya cidden, fiyatlara şöyle sakin sakin baktımda ben satıp 5s alma modundayım hala, deli gibi kullanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abd den ayrilmadan tmobile ara yurtdisina tatile gidecegini telini gidecegin ulkenin simcardi ile kullanmak istedigini soyle unlock yapmalarini iste. Birkac guvenlik sorusundan sonra hallediyorlar genelde. Eger operatoru aramazsan tr de direkt kullanamaZsin.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    At-n-t den olmuyor mu Yusuf abi? Kuzen 3 sene önce 5 i alırken ordan alıp kullanmıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verizon haric baba tum operatorler kilitli tel satiyorlar kuzenin nasil kullanmis olabilir hic bir fikrim yok

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu hücresel veride bazı programların veri aktarımını kapatmıştım açıyorum programa giriyorum bağlanmıyor sonra tekrar ayarlara dönüyorum sanki hiç açmamış veri aktarımını gibi kapalı şekilde duruyor nasıl düzelicek bunlar

İp4S - 9.0.1
    Kendim sordum kendim cevap vereyim bari başına gelecek arkadaşlar olursa bu yolu izleyebilirler.

Ayarlar/Genel/Sıfırla/Tüm İçerik ve Ayarları Sil.

Önce yedek alıp sonra bu işlemi yaparsanız daha sağlıklı olur. Rehber,Fotoğraf,İcloud hesabınız kısacası herşey gidiyor çünkü.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyatlar aşırı yuksek degılmı yahu hanı 650 dolar olacaktı 6 nın fıyatı dusup 6s o fıyata gelecektı. tr de geçirme yapmışlar. almayı dusunuyordum ama o paraya yazık gunah. yada tahutle falan ancak alınır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu altinda yazayim bari 3 gun sonra abd ye gidiyorum upgrade hakkim var 6s e gecis yapacagim. 64luk 6 mi satiyorum bilginize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ısteyen varsa getıreyım dıceksın sandım abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada en son apple aradıgımda abd cıhazlarına burada garantılı ıslem yapmadıklarını soylemıslerdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye ozel siparis almiyirum ben abd apple store da sormustum garanti apple store olan tum ulkelerde gecerli demislerdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abı bende aradım bana abd şebeke sistemi farklı olduğundan burada parçaları yok oyuzden geçmiyor dedi. avrupada cıhazlarında sıkıntı yok dedi. ama buna rağmen arkadaşım iphone 5i hom tuşundan değişim yaptırdı onuda anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ABD ve DUBAI Apple ürünleri garanti sıkıntısı çekiyo diye biliyorum Türkiye'de.

ABD'de 6s için Türkiyede pasaport kaydı ile kullanılıcak olan 64gb lık ve 16gb verisiyon fiyatı nedir?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    649-749 dolar yazıyor sitesinde

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir pizzacının ortlama geliri 700-1000$ nerden baksanız adam 2 hafta calıssa kralını alır 6s'in bize baktığımızda asgari ücretle calısan bir insan 4 ay calısması gerek heleki 3.ülke muamelesi görüpde 16 ekime cekmeleride cabası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir pizzacının ortlama geliri 700-1000$ nerden baksanız adam 2 hafta calıssa kralını alır 6s'in bize baktığımızda asgari ücretle calısan bir insan 4 ay calısması gerek heleki 3.ülke muamelesi görüpde 16 ekime cekmeleride cabası.
    Pizzacilik cok guzel is yukarida yazdigin parayi 4-5 gunde kazaniyorlar. Ben Abd ye ilk gittitim zamanlarda vize problemleri fln cekerken pizzacilik yapmistim bi ara 350z cabrio almistim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler