Aslında verilen cihazlar, tadilat görmüş telefonlardan oluşan parçaları birleştirip kasası yeni telefon veriyolar. Tamamiyle sıfır degil diye biliyorum.
Printable View
Aslında verilen cihazlar, tadilat görmüş telefonlardan oluşan parçaları birleştirip kasası yeni telefon veriyolar. Tamamiyle sıfır degil diye biliyorum.
randevu alıp gitmek zor geliyor garantiye versem kaç günde gelir geri ?
ekranda ölü piksel var artı bazen ekrandan ses geliyor böyle telefonla konuşurken bariz belli oluyor ama hep yapmıyor.
ipad ios 7 cihazımın ekran görüntüsünü Lg tv ye kablosuz apple tvsiz nasıl gönderebilirim? x bir uygulamadaki görüntü ve sesi aktarmak istiyorum.
Not: Digitürk yansıtılamayacağını biliyorum. Konu digitürk değil
aynı durumu bende merak edıyorum mıracast gıbı bırsey lazım sanırım banada telefondaki goruntuyu andorid teype aktarmak ıstıyorum.
bu arada ıos 9 ıle durumlar ne alemde
iPhone6 kullanıyorum. Ağustos sonlarına doğru aldım cihazı herşeyi kurdum iMovie,Whatsapp,facebook vs sonra bilgisayar telefonumu görmediği için reset atılması gerekiyormuş atıldı. Lakin iMovie ilk aldığımda ücretsizdi ve şimdi ücretli gözüküyor. Bunun bi çaresi var mıdır ?
Diğer bir sorun ise şu;
Arkadaşım telefonu kulağına götür salla dediğinde telefondan ses geliyor kimisi ver 6s falan verirler diyor veya 0'ını. Bu herkes de olan bir şey mi yoksa normal mi ?
ifunbox ve itools artık kullanılmıyo bildiğim kadarıyla , 9.1 için böyle bi program varmı jail siz ?
Apple dan değişim yaptığım cihazın garantisi 2017 Ekim ayı olarak gözüküyor , normalde 3 ay değilmiydi ? sıfır telefon gibi direk 2 yıl görünce garibime gitti.
İmei numarası sistemde güncellendiğinde eski garanti süreniz görünecektir.
6s verilmez, çünkü 6 nın sıfır satışı devam ediyor. Ayrıca o ses tüm iphonelarda gelir, kameradaki lensten geliyor diye biliyorum ama farklı birşeyde olabilir.
Telefonun ekrani kirildi.3 kasima randevu aldim ama daha aciliyeti var durumun.Daha onceki tarihlere randevu alipta degistirmek isteyen cikar mi ?
Arkadaşlar elimde faturalı sıfır iphone 6 16 gb mevcut. Düşünenler varsa görüşebiliriz.
http://www.techturkey.com/forum/off-...gb-silver.html
Arkadaşlar uzun süredir randevu için ugraşıyordum, sonunda aldım, benim 6 plus'un ekranı kırık, dokunmatiğinde sorun yok, fakat home tuşu kenarları dökülmüş durumda. Telefon değişimine 1230 TL, ekran değişimine 475 TL dedi applestore.
Telefoncu bi arkadaş da 300-350 TL değiştiririz dedi.
Benim sorum ise, telefonun daha 1. yılında olması ve garantisinin devam etmesi. 1230 TL verip telefonu yenilemektense, ekranı yaptırıp veya yaptırmayıp sattıktan sonra 6s plus modelini almak daha mantıklı geldi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu arada 6s plus fiyatını tam bilmiyorum fakat yine daha uygun olacaktır diye düşündüm
Benimde bir sorunum var.Telefonun sesli sessize alma tusu calismiyordu.Gecen hafta apple storea gittim 1 randevuya 2 telefon bakamadiklarindan benim telefonun degisme olayi yalan oldu.Ama telefohu gosterdim randevu alin getirin cihazin degismesi gerek dendi.Kac gundur randevu almaya calisiyorum alamadim 2 gun once telefonun ekrani kirildi.Tus hala calismiyor.Ayni kisiyi bulup konussam degisim yapilir mi yine ? Sonuc olarak tus hala bozuk ve tusun calismamasi kullanici hatasi olamaz.İlk basta olaya dramatik girip yan cizerlerse cirkeflik yapacagim.Daha once benzer durum basina gelen var midir ?
Beyler, iphone da fotoğrafları mac e attım, telefondan da fotoğrafların hepsini sildim ancak telefonun hafızasında yer açılmadı. Nasıl becerdim sizce ben bunu?