Beyler 9.1 den sonra 3g ye bağlanamıyorum. 3g veya lte seçtiğimde komple şebeke gidiyor. neden olabilir bilen varmıdır ? telefon 5s bu arada
Printable View
Beyler 9.1 den sonra 3g ye bağlanamıyorum. 3g veya lte seçtiğimde komple şebeke gidiyor. neden olabilir bilen varmıdır ? telefon 5s bu arada
Fiyat dogru, ben disarida degistirilmemesini oneriyorum cok acil bir durum yoksa. Disarida orjinal diye takilan ekranlarin hicbiri orjinal degil en azindan apple inkiler. Apple disari yedek parca vermiyor. Disarida takilan ekranlar darbelere karsi cok daha dayaniksiz. Store buyuk ihtimalle once ekran parasini alicak ve daha sonra yeni cihaz vericektir.
Kasa da ekran degisimini engellicek yamukluk veya koselerde ekrana dogru ezik.er varsa cihaz degisimi yapiliyor. Bunun icin 1000 kusur liralik ucreti talep ediyorlar.(bu tar dueumlarda telefoncuda 300 lira gibi ucretlere degistirmek mantikli oluyor bence)
aman dikkat 3g modülün öldü ölecek :) tecrübe ettim daha önce 5 6 defa garantisi devam ediyorsa mutlaka apple dan randevu alıp değişim yaptır cihazını yoksa kısa sürede elinde patlıyacaktır (mecazen)
dipnot : 3g kapatıp açma olayından sonra Aranıyor... diyerek kalıyorsa hemen ayarlardan girip IMEI no kontrol et %99.99 imei yi bulamayacaksın :heyoo:
Beyler 5 imde 6 almama sebep bi arıza var.Sizce ne olabilir?
Dokunmatik bazen gidiyor.Yani tutukluk yapıyor.Üstteki power tuşuna basıp kilitleyip tekrar tuş kilidini açtıktan sorna düzeliyor.Sonra yine yapıyor.Böyle böyle devam ediyor mevzu.Annem kullansın diye babama vermiştim babam telefoncuya götürmüş , telefoncu -yazılım atalım- demiş artık nasıl atıcaksa apple a , olmazsa ücret almayız demiş.Bişey değişmemiş tabi , ekran değişicek 300 lira demiş.Garantisi doldu.Sizce yaptırsam mı bu şekilde satsammı?
Siyah Iphone 6 128 GB için 2400 lira gibi bir fiyat istiyor arkadaşım.
Ben de şu an halen emektar 4S'i mi kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız.
Android'e hiç bulaşmadan bu cihazı arkadaştan almalı mıyım yoksa fiyat sizce yüksek mi?
Cihaz Türkiye Apple Store çıkışlı, kutusu tam içerikli fakat cihaz üzerinde kozmetik yara bere var köşelerinde. Arkadaş koruyucu film, kılıf vs hiç birşey kullanmamış. Şu an da 6S aldığı için satıyor cihazı.
Sizce alınır mı, ne dersiniz?
yara bere varsa fıyatı normal yoksa daha yuksek olması gerekırdı
https://dbrand.com/shop/iphone-6s-plus
https://dbrand.com/skins/how-to-apply/iphone-6-plus
sanırım siparişi vereceğim, iyi bir kaplamacı bulursam da ona yaptırıcam.
baya güzel şekil veriyor.
6s kullanan varmı nasıldır şarjı hızı vs
iphone 6 telefonum var bundan 5 ay önce camı kırılmıştı dışarıda bir telefoncuda camı değiştirdim bütün fonksiyonları çalışıyordu şimdi durup dururken parmak okuma sistemi devre dışı kaldı ayarlardan parmak izi ekle seçeneği de açılmıyor ne gibi bir sorun olmuş olabilir ? Ön cam takılırken oradaki soket vs. tam takılmamış olabilir mi ?
Arkadaşlar meraba iphone 5 ios 9.1 yüklü telefonum ara ara kendi kapanıyor reset yapmadan açılmıyor.cihaz 15.03.2015 tarihinde değişimden geldi.garanti süresi
doldu.sorun ne olabilir çözümü nedir? teşekkurler
Apple Store California da ekstra tax istiyo neden acaba? Her eyalet farklımıdır?