Bilgisayardaki klasörleri iphone'a aktabilme olanağı sağlayan bir program mevcut mu? O programa girdiğimizde aynı pcdeki gibi klasörlenmiş şekilde dosyalarımızı görebilme şansımız var mı ?
Bilgisayardaki klasörleri iphone'a aktabilme olanağı sağlayan bir program mevcut mu? O programa girdiğimizde aynı pcdeki gibi klasörlenmiş şekilde dosyalarımızı görebilme şansımız var mı ?
5s e kurdum hiz ayni pek fark yok yukleyin gitsin
5s kullanıyorum 9.2 de bi fark olmadı
Telefonu güncelleyince (5s) video izlerken ekran kararıp daha sonra kitleniyor. Daha önce böyle birşey olmuyordu. Bunu nasıl önlerim ?
El Capitan'a güncelleme geldi duyurulur. Yükledim, bazı problemleri iyileştirmişler.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
İPhone 6 cihazımda şarz %25 in altında ani kapanmalar meydana geliyor.15-20 dakika sonra açıldığında işe dakikalar içersinde %10 - %8 civarına düşüyor ve tekrar kapanıyor.Aramızda bu problemi yaşayan var mı?
%5 ten sonra direkt kapanıyor bir kaç gündür olmaya başladı. Zaten ölü pixel de var.
Aslında yedek bir telefonum olsa garantiye bırakacağım ama yedek telefon yok. Var ama sadece aramaya yarıyor.
1 haftada geleceğini bilsem hiç düşünmem garantiye gönderirim.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Telefonum 6s, ios 9.1 yuklu. Program arattirmak icin apple store girdim bos sayfa cikiyor. Keşfet vs de boş. Bir tek güncellemeler kismi gorunuyor. 2g-3g wifi sorun ayni. Kapatip actim hard reset attim sorun ayni. Baska apple store kullanici adi girdim yine ayni. Nette bu sorun yok. Varmi yardim edecek pm ile?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
beyler 26-27 aralıkta bımekste ıphone 5s 999tl den satılacak duyrulur almak ısteyen olursa dıye yazayım dedım sınırlı sayıda stok mevcut
Beyler bu 6s ve 6s+ la gelen hareketli resim formatı (Live Photos )dosyasını “*.mov” formatı,en eski olarak 5s destekliyor mu acaba?Android de en az s6 destekliyormuş dedi arkadaş.Yani “*.mov” uzantılı dosya yı ,gif e çevirip başka bir cihaza yükleyerek değil yani.Ya da sadece s lere özgü bir uzantı mı bu?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)