Uçlu kalem ile kabaca pislikleri alabilirsiniz, şahsen ben öyle yapıyorum
Printable View
Bilmiyorum aynı şeyi tecrübe eden oldu mu ama Turkcell data paketlerinde biraz yerleştirme politikasını abartıyor sanki. Çok yoğun kullanmadan ayda 4GB biter, aktif kullandım dediğinde 6-7 yersin.. Başka operatör kullanmadım kıyaslayamayacağım ama, Amerika'ya geldiğimden beri ilk dikkatimi çeken şeylerden biri bu oldu. Sabah akşam Google Maps navigasyonu kullandığım oluyor, facebook, snapchat, instagram ve youtube'u bile erinmeden kullanmayla ayda 3GB yetiyor, maksimum 4 harcadım daha..
Bizde bu paketler fazla hızlı tükeniyor, sürekli ekstra 3g kullanımından aşırı faturalar ödedim .. Vodafone'a geçtim yine aynı
Iphone 5se alinir mi sizce? 31 martta 400 dolardan satisa cikacak 16 gb olani. A9 chip varmis,sanirim 6dakinin aynisi. ne dersiniz?
SE bekleyenlerdenim hali hazırda 4s var elimde. tek el ile kullanabilmek önemli bence de.
4" ekranlı telefona 2000-2500 TL para vermek pek akıllıca değil açıkçası.
ben de se almak isterim fakat kasayı keşke biraz daha inceltselerdi diyorum. Bana böyle ufacık ekran slim telefon lazım :D iphone u bunca yıl hep o yüzden sevdik ya zaten :D
SE bende bekleyenlerdenim büyük ihtimal geçerim. Erkek için ideal
Hatta apple yıllar önce nokia 8210 ile başlayan küçük telefon furyasını bu telefonla başlatabilir.
Akıllı telefonların özellik bakımından çok fazla birbirine fark atamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla boyut rekabeti başlayabilir samsung her modeline mini adıyla başlayan ufak versiyon üretiyor gerçi.
Çanta kullanmıyorsanız özellikle yaz aylarında telefon boyutları pantolon ceplerinde ciddi sorun oluyor. Araç kullanlar için sesli klavye siri vs olsa dahi telefonu tek elle kullanmak cidden çok önemli.
Ben tek düşündüren pil gücü eğer 6 ile aynı sürelere sahipse düşünmeden alırım.
keşke ultra slim telefon çıksa ne kadar güzel olur. İphone 6 6s lerin yarısı kalınlığında 5s boyutunda. tadından yenmez kasası da sağlam olacak. Zamanında 8800lar çıktığında nasıl bir etki bıraktıysa şu an aynı etkiyi yaratır bence.
4s 16 gb kullanıyorum son güncellemede sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
SE bekleyenlere;
https://www.gidello.com/trip/10340/i...ubaiden-alalim
:D:D:D
Turkiye'de olsa kesinlikle alamam ama burada 2.18 x 400 = vergi dahil 1000 lira civarina geliyor 5SE. 3 senedir 4s kullaniyorum,iyice kagni oldu :D