5.0 için çıkmak üzere untethered jb..
5.0.1 için untethered jb yok henüz..
Zaten 5.0.1 güncellemesi çıkar çıkmaz tüm jb coder ları sakın güncellemeyin diye ortalığı ayağa kaldırdı :)
Printable View
5.0 için çıkmak üzere untethered jb..
5.0.1 için untethered jb yok henüz..
Zaten 5.0.1 güncellemesi çıkar çıkmaz tüm jb coder ları sakın güncellemeyin diye ortalığı ayağa kaldırdı :)
Quantum Abi Naaptın ya tanıyamadım Avatar değişmiş :D
Bu arada 1 haftadan fazla oldu 5.0 ı download ettim ama yüklemedim telefona. 4.3.3 JB den vazgeçemiyorum :)
Quantum abi su ise bi el atsanda 5.0 jb yapsak:D
Drag racing nick: Zekky
Stock a yakınım ama pis geliyorum atarlıyım:D
Hangi oyun bu link yada tam adı nedir
Oyunun adı drag racing free ve online olarak oynanılabılen bır oyun app storeden ındırıyorsunuz ve ekledıgınız arkadaslarınız ıle onlıne yarısabılıyorsunuz amac en ıyı sureyı cıkarmak dunya sıralamasıda mevcut hatta bır bolumde anlık olarak dunya uzerındekı kullanıcılar ıle 10 kısı max olmak uzere aynı anda yarısıp sure cıkarıyorsunuz
Drag racing nick: Enginman
herkesı beklerız arkadaşlar oyun ınanılmaz zevklı ve atarlı :D cok fecı sarıyor saatlerce oynuyorsunuz her modıfıye ayar hepsı var
benim nick zekirdek dou bi yakalayamadım senin dereceyi.. şanzıman oranlarıyla mı oynadın ne yaptın :D:D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03025185_n.jpg
ludacris kardeşimle müthiş rekabetimiz :D
ilk süre ondan geldi : 10.275
sonra ben : 10.254
sonra ludacris : 10.251
sonra ben : 10.249
:D:D rekabet süper :D
arkdaslar ı phone 4 de ı phone ı pad yada ı pod olmayan dıger bluetoot cıhazları gormemızı saglayan bır program yada yol bılıyormusunuz elm 327 dıye bır obd 2 cıhazı aldık bluetoot ıle calısıyor androıd telefonlarda baglantıyı saglayabılıyoruz ama ı phone apple olmayan cıhazlardakı bluetoot aygıtlarını gormuyor varmı yardımcı olabılecek olan
Haci ben naptim yaa :D
Edit- siteyçh 3 s2000= 10.219sn 1/4 mil
adam hayvan beyler :D
10.211 oldu :D
Hemde sana sapladim haci :cokgreen:
Elalemin gavuruna ellesmiyom :p
hacı 10.230 şu anda :D direk 10un altına inecem :D
:D sol elimi hissetmiyorum :hehe:
Demin bende indirdim şu drag racingi :D
Fena sardı dragracing.
Ouz nıck söyle kapışalım :D