sorunsuz kullanılıyor.
konum bilgisi ayarlarını kontrol edin. uygulamayı ilk açılışta konum bilgimi gönderme gibi bir şey işaretlemiş olabilirsiniz.
Printable View
Bende Turcell'in İBB'sini kontrol ettim. uyarılar kısmına en güncel versiyon İBB cep trafiktedir yazmışlar hemen indirdim. Artık onu kullanacağım. Bana'da biraz hızlı gibi geldi belki psikolojik olabilir :D
bu arada Vodafone kısmına bende katılıyorum. neden çizgileri ince yaparlar anlamam.
ayarlardan konum bilgilerine tekrar baktımda açık gozukuyor zaten sağ ustte sarjın yanında ok işareti çıkıyor
facebook twitter ve safaride şuan çalışıyor ama hala aynı hata
http://c1112.hizliresim.com/s/m/16lrp.jpg
en güzel ve kullanışı kolay navigasyon programı hangisidir arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim
TomTom en iyi navigasyon programı bana göre. JB varsa ücretsiz olarak indirebilirsin.
Bedavaydı bir süre App Store'da çekmiştim gerçekten çok iyi. iGo Primo - Quantum Edişın :D
App Store - Turkey Navigation - iGO primo app
Jailbreak var huzur var :D
bu vodafone adamı kanser eder wallahi bi iphone sahibi yapmadılar beni iş çıkışında hepsine verip veriştiricem :D neymiş efendim hattımı diğer operatörlerden taşırsam vericeklermiş 4S'i müşteri hizmetleri tam tersini söyledi :D
akşama alıcam 4S olmazsa 4 olur :D
jb'siz hayata alıştım vallahi
bir tek navigasyon eksikliği çekiyorum
yeni konu acmadan burdan sorayım
pcden 3gs'e itunes'dan fotograf attıgım zaman telefonda 2 albüm olarak gözüküyo ve bu albümleri silemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim bi yardımcı olun cok sinir oldum