Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
Aynen font a müdahale mümkün degilse ayrıca bi not programı gereksiz ,,,çok başarılı programlar mevcut
İlgi ,merak daha çok ihtiyacı karşılamak amaçlı abi ,, işim gereği ofisimiz pc neredeyse ,, mobil olabilmenin en büyük yardımcısda iPad suan benim için..hem görsellerimizi sunabilmek , Hem uzak masaüstü ile çizimlerimizi , dosya aktarımlarımızı yapabilmek büyük kolaylık..(bu arada gecen hafta bahsettigim gibi ankaradayim ve tavsiyen üzerine kurduğum logmein sayesinde islerimi yürütüyorum abi, saolasin tekrardan)
Android zamanı tubemate adında bi program vardı...acar acmaz Youtube çıkıyor , seçtiğimiz videoyu tikladiimizda mp3 olarak yada video olarak indirme seçenekleri sunuyordu.o kolaylıkta iOS için bı program varmı bilmiyorum ama ben çok arıyorum o kolaylığı.
Hayal gücünü zorlayıp fantazik acıdan baktığımızda da ; iPadimi bul özelliği gibi iTunes kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanıp karsı tarafın kamerasına bağlanabilmeye yarayan bı program oluşturulabilir belki..bilgisiz bı gözle , yüzeysel olarak baktığımda iPadimi bul da karsının gps ine bağlanıyor ,, o oluyorsa kamera da olabilir belki.