yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 9 tane oyun var (angry birds,bullet time,sarge vs vs) ve daha bir çok uygulama hiç takıldığını görmedim :) arada sırada yüksek işlemci ve grafik isteyen oyun/uygulamalarda takılıyor 1-2 sn sonra kendine geliyor :)
Printable View
hep bu fikir ayrımı için insan tedirgin oluyor neden acaba telefondan telefona fark gösteriyor bu meret
valla benım 2. 3gs im ikiside aynı ara sıra kısa bır duraksama yaşıyor bendede az oyun yuklu ayrıca fazla yuklu olsada sorun olmuyorki zaten.özelliklede safaride foruma yazı yazcagım zaman klavye takılma yapabılır ios4 te bukadar yapmıyordu.
jb yaptım demin
sömürü başlasın:D
aha çıkmış sanırım apple foruma baktım hemen yapayım :D yeter ulaaaan :D
4.2.1 surumundeyim. Cokmu geride kalmisim ? :))
şu kafasına göre titreme problemim olmasa jb yapacağım ama 5.1 versiyonunda bu bug ın düzeltileceğini umarak 5.1 bekleme kararı aldım.
jb ile kullandığım programları 5.0 çıktığından beri kullanmıyorum zaten..
hiç bir eksikliğini de hissetmedim. baya da alıştım jb siz iphone a..
jb kurdukta nasıl kullanıcaz bunu . ücretli uygulamaları falan nasıl indiricez :D
Apple turku takip et bence hersey var.
ıphone 4 almayı düşünüyorum bugune kadar hep android kullandım.iphone için internet üzerindeki flashlı siteleri açmıyor diye bi duyum aldım ne kadar doğru acaba..:)
Ben cydiadan iap kurucam hacı o programların içindeki paralı uygulamaları bedavaya getiriyor :D bnunuda indirdim akşamdan beri elimden düşmedi herkese roketle saldırıyorum :D
doğrudur flas iphoneda yok.apple özelliklede olmayacağını belirtti. flash sorun ve virus demek.
iap ne nerden indiregandi yapıyosun ?
Bu tema yıkılıyo buarada :D
http://www.iphoneyardim.net/ios_4_x_...mu_vermek.html