Akşama getirde göreyim bi söz almayacam bakacam sadece :D
Printable View
extreme metals almak lazım benim dediğim ar15v hoş şimdi baktım katakana çıkmış
ekrana yapıstıracak koruyucu zımbırtılar nerde satılıyor ?
sahibinden.comdan almıştım ben wrapsol bir mat birde parlak aldım matı ilk yapıştırdım beğenmedim kötü oldu hissiyatıda kötüydü parlağı yapıştırdım yapıştırırken kaşımmı ne düştü içine yapıştı kaldı çıkmadı cinnet geldi doğradım iki dakikada hiç birşey yapıştırmadım şu an kullanıyorum öyle
ya ben 3 ay once ilk aldıgımda speck iphone case ile kullandım ama baydı beni telefonun boyutu 2 katı oldu cıkardım attım gittim su deri kılıflardan aldım fakat bugun inceledim ekranda ufak kılcal cizikler olusmus sanırım kılıfa koy cıkar sırasında oluyor o yuzden ekrana bisey yapıstırmam şart
Retina ekran kolay kolay çizilmez ama bizimkisi işte direk sıfır araba alıp Peluş koltuk kılıfı takmak gibi bişey biz yemeyelim 2. el sattığımız çizsin hesabı :D :D
ne bilyim aldıysan kullanmak lazım tek yapamadığım e71 gibi fırlatamadım daha:D
ya aradım konuyu bulamadım
bir program vardı kilit şifresini yanlış girdiğin zaman on kamera ile kullanan kişinin resmin çekip ayarladığın mail adresine gonderiyordu ismi neydi ? :)
Xor iyi bilir o programı:D
Selamlar sahibindende biriyle anlaştım haftasonu cihazı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?
Turbo simle çalışıyor sorun yaşarmıyım?
Teşekkürler
Telefonu aç-kapa yaparken şu linkte verdiğim şeyleri yapman gerekiyor onun haricinde bir sorun olmaz :)
iPhone 4 Turbo Sim Kullanım Kılavuzu