trafik bilgisi de lazım navigasyon içinde.. igo primo da yok bu.. pirana primo nun içine canlı trafik bilgisi çakaydı iyiydi![]()
ibb trafikden bak![]()
Neyse mesai bitti kendinize iyi bakın![]()
P.tesi - Pazar arası yokum çok değerli bi app düşerse koraycagiran@hotmail.com please![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
App Store - Sygic Türkiye: GPS Navigation
bu en uygunu, diğerlerindende iyi puanı
kullandım. çok tatmin etmedi. gerek menülerinin rahat kullanılamaması, gerekse sağlıklı rota kullanımı, gerekse haritası..
canlı trafik bilgisi olmayan en iyi navigasyon programı primo bence.
iGO Primo'nun da canlı trafik eklentisi var ama çok memnun yorumlar okumadım...
pirananınkini merak ediyorum..
i vip blacki indiren zengin arkadaşlar, ne işe yarıyor ? Bende para çok gibi bi indireyim bende işe yarar bişeyse
Bu arada appstroden 20mb üstü uygulamaları wi-fi olmadan 3g ile indirmenin yoluda; 3G Unrestrictoru cydia dan indirmekten geçiyor![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Facebooktan App Store fan sayfasını beğenirseniz kod veriyor Bejeweled oyununu ücretsiz indiriyosunuz 9 Ocağa kadar.
Böyle kampanyalar sürekli yapıyomuş apple, takip etmek lazım belki işe yarar bişey çıkar
Fizy uygulaması da süper bu arada, arka planda çalıyor ipod kontrolleriyle çalışıyor kilit açmadan ses-next-previous yapabiliyosunuz
5.0.1 jb yaptım nasıl kullanabilirim ilk defa yaptım yardımcı olur musunuz??bunlar nedir?Abi Özgür'ün dediği yeni source eklersen problem çözülür aşağıda gerekli source'ları veriyorum
cydia.hackulo.us/
cydia.xsellize.com/
sinfuliphonerepo.com/
apt.pwncenter.com/
apple-news.fr/repo/
repo.insanelyi.com
repo.hackyouriphone.org
çok güzel düşünülmüş
yolda yürürken mesaj yazarken yada telefonla uğraşırken sağa sola çarpmamak için kamera görüntüyü ekrana veriyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)