Sleep Cycle'ı denedim.. Ve gerçekten işe yarıyo çok enteresan birşey.. Uykum geneli ile çok ağır geçmiş.. Ama uyandığım an o kadar hafif uyandım ki.. Direk kalktım yatağımdan.. Mükemmel birşey..
Sleep Cycle'ı denedim.. Ve gerçekten işe yarıyo çok enteresan birşey.. Uykum geneli ile çok ağır geçmiş.. Ama uyandığım an o kadar hafif uyandım ki.. Direk kalktım yatağımdan.. Mükemmel birşey..
bu whatsapp uygulaması ücretsiz mesajlaşma falan diyorda. kullanan varmıdır, nasıldır?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
kesınlıkle 1 dolara değicek bir program sadece mesajlaşmıyosun whatssapı olanlarla resım filanda gönderebiliyosun
Nokiada da kullanıyordum iphoneda da kullanıyorum ve kullanan yüzlerce insan tanıyorum.
Gercekten cok faydalı bir program...Mesajlasabiliyorsun, foto video ses kaydı vs gönderebiliyorsun, yer paylasabiliyorsun falan acaip iyi.
İnternet paketin olması yeterli...Rehberinde whatsapp kullanan herkesle mesajlasabilirsin hicbir extra ücret ödemeden...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yaw bu fsq nin amqnasi kovaliosunuz anlamadmki millet gittigi yere yorum yazmis yakin yerlerdekine baskada bisi anlamadim
![]()
peki kullanırken wifi yada 3gye falan gerek duyuyormu?
edit: ihtiyac varmıs sanırım. gelip giden veri işi nasıl ki. aylık bi 100 mb yeterli olur mu
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Check in yapacaksın misal...Atıyorum benzin cafe caddebostan...nearby places ekranında mekanın altında orda o an kac kisi varsa x person olarak mavi logo ile olarak gösterir.
Tıklıyorsun benzin cafeye, check in yaptıgın yerin altında o an kimler ordaysa fotografları cıkar, tıklarsın profili gelir. İstersen arkadas olarak foursquare üstünden eklersin, istersen facebook veya twitter profili eklediyse oralardan eklersin. Telefonunu bile acık acık yazmıs hatunlar var düsün gerisini
O an bulundugun mekandaki kisileri eklemek dısında farklı seyler de yapabilirsin.
Misal su an ataköydeyim, bu cadde üzerinde esra diye bi ablamız evim diye kendi yerini check etmis, facebook profilini vermis. Fotosuna bakıp begenirsen ekleme talebi gönderirsin, kabul ederse baslarsın muhabbete
Bakmayın ben sadece taktikleri veriyorum, basım baglıKovalamak siz genclerin isi
![]()
Eywallah abi bu program bizede gelmezde saklayalim bir yere sunu disari cikinca cikartip kullanirizlazim olur elbet bir gun
![]()
Ben facebooktan 2 kere patladim ondan face yasak abi
Bunun icindir ki yeni icatlarin hepsini bole kurcaliyorum![]()
Valla fsq gizli nimet
Cok masum duruyor ama cok tehlikeli
En güzeli de cevrendeki güzellikleri kesfediyorsun hahaha![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)