JB yaparsınız telefonunuzu ve cydia dan FakeLocation tweak ını yüklersiniz,
Nerede olmak istiyorsanız o noktayı tweak içinden set edersiniz, daha sonra o o belirlediğiniz fake noktayı da istediğiniz program içinde kullanırsınız.. Başka türlü de yapamazsınız..
![]()
![]()
![]()
ios 5.0.1 war sanırım ama hiç jb yapmadım yapmayıda bilmiyorum. kredi kartım filan kayıtlı acaba sıkıntı olurmu jb yaparsam telefona? cidden hiç fikrim yok![]()
arda jb yaparsan kredi kartı bilgilerin gidebilir dikkatli ol..
birde jb ile yüklediğin beleş programların parasını çekiyor bir süre sonra apple..benim başıma geldi 70$ çektiler...
![]()
5.0.1 varsa bekle tam uyumlu stabil çalışan JB yok zatenios 5.0.1 war sanırım ama hiç jb yapmadım yapmayıda bilmiyorum. kredi kartım filan kayıtlı acaba sıkıntı olurmu jb yaparsam telefona? cidden hiç fikrim yokSonra bozma telefonunu
fakelocation da free tweak..
Gerçi bigboss paralı satıyor bazı app leri ama aynısını diğer repolar free veriyor..
Cydia üzerinden çok mecbur kalmadıkça app/tweak satın almayın.. Sonuçta oradaki abilerin bir çoğu coder
----------------
Neyse..
ve Günün app leri..Her ikisi de free.. Sömürün..
Geçenlerde şifreli app ler istiyordu bir arkadaş..
Notlarınızı Şifreleyebilirsiniz..
App Store - Safety Note+ FREE
Foto Klasörünüze şifre koyabilirsiniz..
App Store - Lock My Photos FREE: Password protect HD/HQ images
![]()
Şifreleme programları bana çok gereksiz geliyortelefonumu benden alıp kim kuracalayabilirki
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)