Akıllı telefonların hepsi pişmanlıktir benim gözümde.....tek cözüm ; şarja taktiğin gunu unutturan Nokia + iPad ....eski e72 me geri dondüm ,kasayı sıfırlatmaya geldim servise.O esnada htc ye takiym dedim kartı ,, yirmi dakika sonra bı baktım pil bitmiş
,, az kaldi , kurtuluyorum
![]()
My Horse diye bir oyuna başladım.. Atlarla hiç ilgim yokSadece kız arkadaşım eskiden biniciydi, o çok seviyor diye yükledim.. 11 den beri kapatmadım oyunu 1 kere bile
Oyun free, biraz ingilizce gerektiriyor.. Hayvan seven insanları bağımlı yapıyor tavsiye ederim..
App Store - My Horse
konuyla biraz alakasiz olacak ama,
iPad de slaytlarin uzerine not alinabilen bir uygulama var mi acaba ?
Arkadaslar resimlerimizi saklayabilecegimiz bir uygulama var mi? Gizlesin sifreli bir klasore atsin ne bilim yapsin biseyler yoksa fena faka basacaz![]()
3194 Hatası illet birşey sanırım...İp4+untet. 5.01 redsn0w mevcut telefonumda sıfırlayayım dedim herşeyi.İtunes 'dan shift+restore deyip ispw 5.01 dosyasını gösteriyorum, 3194 hatası veriyor...Google'ladım , birkaç çözüm var ama olmadı.Host dosyasına satır ekleme vs... deneddim.Önerileriniz varmı arkadaşlar ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
beyler servisten geldikten sonra ip4 16gb ı satıyorum
9 nisanda almıştım 1 yıl yeni doluyor genpa garantili galiba değişim olcak emin değilim daha haber yok servisten
galaxy note ile takas olur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)