Sekerim o yuzde 20'lik fark iosun kullanim kolayliginin yuzde 80'inin sebebi
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pareto_İlkesi
Bilimsel kanitlarim varresim cizmek cok zevkli ama alette
Sekerim o yuzde 20'lik fark iosun kullanim kolayliginin yuzde 80'inin sebebi
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pareto_İlkesi
Bilimsel kanitlarim varresim cizmek cok zevkli ama alette
ya amma abartıyorsunuz
1.5sene kullandım iphone , 2haftadır samsung kullanıyorum 1 saniye bile zorlanmadım
neyin kafası bu sex&7
valla bana görede iphone da jb yapmadığın sürece ekran parlıklığı,wifi 3g aç kapa zordu mecburen menüye giriyordun
bunda tek tıkla yapıyorsun istediğini ana menüden
Genelde kullanılan app neler? Itunes gerekli gereksiz birçok app. mevcut indirmeden anlayamıyorum![]()
ip5 için haziran diyorlar ama sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz : )
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ozgur kabul et pismansin :P belgelerle geldim otesi yok
5 haziranda gelmesin, gelirse cok erken olur genel donguye uymaz, ekim-kasim bu isin oluru
kesinlikle ip4'ten sonra çok tel denedim bu tarz...Kalite ekran ciddi farklı...
Golf MKVII 1.6 Tdi
yok kardeşim her şekilde kullandım ben kurcalamayı severim
jb de yaptım stockta kullandım kurulacak herşeyi de kurdum
ama bazı şeyler kullanılabilirlik kolaylık açısından beni sıkıyordu
kendimi hondacılara renault'u savunan ogünmısır gibi hissettim
bu arada ben son 5 aydır s2'ye geçsem mi geçmesem mi diye düşündüm durdum,ya alışamazsam kullanamazsam pişman olursam diye ama tam tersi oldu
Ogun,
Abi iste burda hitap ettigi insan profili devreye girdi
Yazilimci İT ci gibi heryerine gireyim, sag kulagini sol elle gosterirken burnuyla kettlein dugmesine bassin cayi demlesin istiyosan o zaman eyvallah cok buyuk esneklik sagliyo andriod
Ama applein pazarlamasi belli 'just works' demis adamlar, kullanmasi kolay bir internet device'in yapmasini isteyecegin herseyi rahat rahat yapiyor. Bunlar bana yeter ayrica ilk defa iphone sayesinde Mustafayla ayni fikirdeyim, ilginc bi hissiyat
gözlerim yaşardı lan senelerdir ilk defa sizin ortak noktada buluştuğunuzu görünce
ama hala katılmadığım bir nokta var , o da kullanım kolaylığının iphone'dan farkı yok
kaca aldın sen o frankeştaynı pardon androidi ?
Evet benim abarttigim kadar olmadigi kesin ama standart bi kullanici icin ios androide gore kesinlikle cok daha kolay
Ben de cok bilgisayar kurdu adam degilimdir, droid ondan zor yada karisik geldi belki![]()
itools programini indir Tolga, her seyi surukle birakla hallediyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)